mandag den 2. januar 2012

I dag er det Oldes fødselsdag, hurra, hurra...hurrrrra...

...hun sikkert sig en gave får som hun har ønsket sig i år!

Om det er gaver hun har ønsket sig ved jeg ikke, men hun får i hvert fald nogle personlige gaver i år. Foruden indkøbsnettet jeg har vist tidligere får hun også detté:
Et justerbart forklæde med en af Mads tegninger kopieret/broderet over på (en robot, hvis du skulle være i tvivl :o)). Sammen med forklædet får hun de tørre ingredienser til en omgang chokolade cupcakes (opdager lige af formene ikke kom med på billedet - ups!). Denne idé har jeg tidligere set i et blad, men Karen genopfriskede den i december ;o)

Glæder mig til at se hende, når hun åbner gaverne i år - men inden da, skal jeg først have pakket dem ind og have bagt nogle boller vi tager med ind til hende og Oldefar. Jeg er nemlig heldig at have fri i dag, sådan rigtig fri. Begge drengene er nemlig afsted også. Vi blev enige om at de ville have godt af en kort dag at starte med efter juleferien...moderen har i den grad også godt af det!

Nyder stilheden og muligheden for at fordybe sig uden hele tiden at skulle have øjne i nakken og hente Jacob ned fra spisebord, legekøkken eller hvad det nu er lykkes ham at komme op på. Sådan en uges juleferie giver fornyet respekt for vuggestuepædagoerne... ;o). Må indrømme at jeg glæder mig til at hans efentyrlyst falder lidt til ro igen. Jeg kan ikke huske hvornår vi alle sammen sidst har siddet ved bordet, roligt og spist et helt måltid, eller hvornår et besøg ved venner og familie er forløbet stille og roligt og vi rent faktisk er lykkes med at have en sammenhængende samtale med dem vi har besøgt...

Derfor er jeg også imponeret over at det lykkes fotografen at få taget et rigtig godt søskendefoto af drengene til julegaverne - det er talent - de (eller det vil sige primært Jacob) sad stille i under 1 min!Ha' en rigtig dejlig
første mandag i 2011 2012! :o)

3 kommentarer:

 1. De gaver kan hun da kun blive glad for, synes det er så skønt med personlige gaver - og skønt skønt billede af drengene - der er det jo ikke til at se de ikke kan sidde stille ;)

  Symes det er sjovt at læse rundt omkring i blogland, hvordan I alle sammen glæder jer til at ungerne skal af sted i børnehave osv - jeg glæder mig jo bare over at vi IKKE skal af sted :) hi hi - men jeg kan trøste dig med, at du tilsyneladende ikke er den eneste de har det som dig ;)

  Har sendt dig endnu et par mails :)

  SvarSlet
 2. Dejligt, der er ikke noget bedre en hjemmelavede gaver :)

  SvarSlet
 3. Karina/uglemors verden > tak - har også sendt retur. Plejer også at nyde at have drengene hjemme med Jacob er EKSTREM eventyrlysten pt. og kender intet til sine egne grænser ;o)

  Karina > ja, de er hyggelige at lave og dejlige at modtage ;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...