torsdag den 26. januar 2012

En hyggelig aften...

Om en lille time smutter jeg i mødregruppe (uden børn) og jeg glæder mig!

Vi ses ikke så ofte efter vi alle er begyndt i job igen, så det bliver hyggeligt bare at snakke, snakke, snakke og snakke...

Selvom vi alle har forskellige erhverv var/er det en god mødregruppe! Vi er nemlig alle mødre for anden gang (og første børnene er nogenlunde jævnaldrende), så vi har snakket lige så meget om de store som om de små, tja om al andet ogsp. De sidste par gange vi har mødtes har været uden børn på café eller med hele familien.

Det er lidt sjovt at blive en del af en gruppe, der er sammensat tilfældigt og så fungerer det bare - dejligt ;o)

Jeg har lavet en lille værtindegave (altså til sønnen) et par denimbukser med en Rasmus Klump applikation. Håber de falder i moderens smag. Storesøster bliver ikke helt snydt, hun får en cirkel-ranke/guirlande (eller hvad de nu kaldes?) med navn, den har jeg bare glemt at forevige inden den blev pakket ind...


Mønsteret til bukserne er fra denne uges "Hendes Verden":


Jeg skal nemlig være faster for første gang til sommer (glæder mig!) - og så er sådan en forside altså svær at gå forbi!!! ;o).

Nu er bukserne i hvert fald afprøvet (mønsteret er op til 4 år) - og de kan godt bruges. Jacob gik model i morges, eller løb! Det lykkes kun at tage et billede af ham i bukserne da jeg fik ham sat i den høje stol (med sele på - den er nemlig et must herhjemme!)

Denimstoffet er købt i den lokale stofbutik, som næsten fortjener et indlæg for sig selv (mon ikke det kommer en dag?).

Rigtig god aften
- jeg satser på at min bli'r det :o)

4 kommentarer:

 1. Det var da en rigtig flot værtindegave :-) Og tillykke med du skal være faster til sommer. Det er bare fantastisk, på søndag skal jeg selv til barnedåb ved min lille nevø. Det er bare herligt :-)

  SvarSlet
 2. Håber du sidder og hygger dig blandt søde tøser!
  Lækre bukser søde, du kan bare det der. Mon det er det du skal lære mig når vi ses(?) at sy dine bukser med foer....
  kh

  SvarSlet
 3. Det gjorde jeg i hvert fald! Desværre bare ikke så praktisk at komme i seng på den forkerte side af midnat når Jacob valgte at starte dagen lidt over 5 og en hel arbejdsdag ventede forude...men det var det værd! ;-)

  Ja, nu laver jeg det nok ikke helt rigtigt, men de kan holde varmen... ;o)

  Glæder mig til vi ses.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...