tirsdag den 3. januar 2012

Er jeg den eneste der trænger til forår?

Årh, hvor jeg dog er ved at have nok af al den regn og blæst...
Gi' mig forår og friske løgblomster - jeg er klar!!!

Jeg har forsøgt at bringe lidt (forårs)farver ind i hjemmet og indtil videre er det bl.a. blevet til en enkelt stjerne pude:Er sikker på at den nok skal få følgeskab af andre i samme farveskala (hvis tiden er til det).

Ellers bliver januar en travl måned for os og en måned med både gode og knap så gode ting at se frem til, bl.a. tandlægebesøg (periodisk kontrol sådan ca. et ½ år for sent, håber ikke jeg bliver straffet!), oldefars fødselsdag, svigerindens fødselsdag, mødregruppetræf for Jacobs mødregruppe (med fædre og søskende), forlænget weekend for vores lille familie til Berlin (glæder mig meget - rigtig meget!), Årlig kontrol med Mads på børneafdelingen, 2 gange kontrolbesøg ved ørelægen (med begge drenge) - bare lige for at nævne lidt af månedens program. Derudover sker der også lidt på jobbet... Puha, godt januar normalt virker MEGET lang, ellers taber vi nok pusten - så bliver her lidt stille ved I nu hvorfor ;o)

Til slut lige et billede af Oldes gave - som blev rigtig godt modtaget i går:


Ha' en god tirsdag eftermiddag/aften ;o)

6 kommentarer:

 1. nej du er bestemt ikke den eneste der hungre efter forår og lunt og tørt vejr.
  Ser virkelig frem til mere lys og blomster i haven.
  Fin pude du der har lavet.

  SvarSlet
 2. Åh ja, længes efter forår - men opdagede faktisk lige i går, at naboens japanske kirsebærtræ er begyndt at skyde knopper - hvor vildt er det ikke lige, på det her tidspunkt, og så er det snart tid for min yndlingsblomst, vintergækken :)

  SvarSlet
 3. Altså kommer da ikke til at kede jer her i januar - synes ellers godt det kan være en lidt lang og træg måned, så måske godt nok at der sker noget :o) Og jeg stemmer virkelig også for forår! Snart! Kh Lisbeth

  SvarSlet
 4. Louise > mon ikke en mild vinter betyder tidligt forår - man har lov at håbe ;o) Tak.

  Karina > Ja, har også set flere knopper på vores træer. Må desværre vente helt til maj på min yndlingsblomst (liljekonvallen)...

  Lisbeth > tak for kommentaren - hvor er det skønt at "se" dig tilbage!!! :o)

  SvarSlet
 5. Åh jeg glæder mig også til forår. Drømmer om ny udsprungne kirsebærtræer om natten...

  SvarSlet
 6. Ja, det må altså gerne snart komme ;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...