søndag den 29. januar 2012

Det var den weekend...

Jeg synes vores weekender går alt for hurtigt. I morgen er det allerede mandag igen!?!

I dag stod denne fine tavle (og tre kgebøger) og bød os velkommen hjem ude i carporten:


Sådan en Brio tavle havde jeg selv som barn, næsten magen til. Derfor har det længe været et stort ønske til en af drengene. Min søde morfar havde fundet den i lørdags og straks tænkt på os. Hvor heldig kan man være? - det er rart med en morfar, der ved hvilke markeder/genbrugsbutikker, der kunne ske at gemme skatte!!! Han fik tavlen og tre fine kogebøger for en 20'er :o)

 
Ellers er dagen i dag gået med besøg hos en af mandens gamle venner. De er en lille flok "drenge" fra folkeskolen, der stadig ser lidt til hinanden, dog oftest uden "påhæng". Nu har de alle fået børn, så den ene havde inviteret til frokost. Det var rigtig hyggeligt - Mads og mine gulerods cupcakes var bagt til formålet. En "rest" ligger dog stadig herhjemme klar til mine nye kollegaer i morgen. Det gælder jo om at få en god start :o)

...selvom det nu ikke lige var det de danske drenge fik ved EM- de klarede det heldigvis flot alligevel - stort tillykke - vi nåede lige at se dem vinde. Mads sad dog meget utålmodig efter kampen og ventede på at se GULDET - herhjemme er pirater det store hit og guldmedaljer er jo altid seje...!

Nu vil jeg nyde en stille aften, manden er nemlig taget i biografen med en tidligere kollega.

God aften :o) 

6 kommentarer:

 1. Lyder som en begivenhedsrig weekend! Sikke et held med den tavle, den er virkelig også fin!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, indimellem hjælper det at fortælle sine ønsker ;o)

   Slet
 2. Næh, sådan en tavle havde jeg også som barn, havde helt glemt den. Tak fordi du mindede mig om den, den bringer absolut en masse gode minder frem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig, jeg brugte i hvert fald min meget ;o)

   Slet
 3. Kan godt forstå du længe har ønsket dig den tavle! Jeg ønsker mig den nemlig også!! Så du har virkelig været heldig, og så til en 20?

  Kh Line - www.lille-fugl.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Ja, vel egentlig til 5 kr. Hver bog han også købte til mig stod til en 5'er ;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...