tirsdag den 31. januar 2012

En man en dårlig mor?

...når man kommer hjem til en dag hvor himlen ser sådan ud


Og fodsporene fra weekenden egentlig godt kunne trænge til en fornyelse


og man i stedet for at hente drengene tidligt, låser sig ind, ligger sig på sofaen og nyder de skygger solen danner på stuegulvet...og stilheden


I selskab med dagens bedste ven


Måske - men det var stærk tiltrængt! (og drengene blev hentet - bare først efter 1½ time alene hjemme)

De sidste tre nætter har Jacob desværre sovet ujævnt igen - i nat var det stor slemt :o(. Jeg endte på en skumgummimadras på stuegulvet - en af "glæderne" ved deltid (som må man ofre sig). Puha, troede lige den periode med dårlige nætter var historie (dem har vi nemlig allerede haft vores andel af skulle jeg mene) - men nej! Så i dag var mor træt, mor ER MEGET træt...


Så søde og rolige så de ud inden sengetid - tør man håbe på en rolig nat? Kryds lige fingre, ikk' ;o).

Kan høre sengen råbe på mig og ryggen længes efter en rigtig seng, så...

God nat aften!


21 kommentarer:

 1. Nej det er man bestemt ikke! Man har altså også brug for at værne om sig selv. Giver man tid til sig selv og lidt afslapning engang imellem, så bliver man en god mor med mere overskud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for støtte, Marie ;o). Heldigvis havde vi en bedre nat natten til i dag!

   Slet
 2. Jeg er helt enig med Marie og det tager bare så hårdt på en, når man ikke får sin nattesøvn...det kender jeg alt for godt.
  Håber at I alle får en god natssøvn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det gik heldigvis bedre...sov da hele natten i min egen seng ;o). Ja, det er altså rigtig hårdt i længden. Specielt når han også er på 110% i løbet af dagen!

   Slet
 3. Jeg håber i får en pause i nat, eller hvertfald at du får mindst 4 timer inden første vækning.. var selv overrasket i morges da jeg vågnede ved vækkeuret og havde sovet siden jeg gik i seng. Josefine er begyndt at komme ind og vil gerne op i sengen om natten. Nu har hun lige sovet 3 timer på sofaen efter børnehaven så nu er sikkert frisk midt i nat :-) nå det er kun en overgang, det har jeg sagt i snart 5 år.. må dog indrømme at jeg bliver lidt "bitter" når min singleveninde m 3 måneders baby fortæller at han sover fra 20.30 til 4.30 og efter en tår i sengen sover til 8.30... hun er alt for overskudsagtig og klar til et barn mere... jeg håber du nød din kaffepause og sneen er der også en anden dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, den blev nydt, men med lidt dårlig samvittighed.

   Vores ældste har altid været god til at sove og sov middagslur længe uden det påvirkede nattesøvnen. Der har vi så fået modsætningen anden gang :o(. Har ofte ønsket at de begge havde været en blanding, eller at det var Mads der havde sovet uroligt. Første gang var overskudskontoen nemlig lidt større ;o). Håber også I fik en ok nat. Man har altså behov for at komme ned i den dybe søvn!

   Slet
 4. Hej! (kan ikke finde din mailadresse, så du får lige en besked her...)

  Du har spurgt på bondegårdstæppet (Jette Viby Design). Der er en anden jeg afventer svar fra, men hvis hun ikke vil købe det skriver jeg til dig igen:-)
  Jeg mangler ikke rigtig noget-det skulle da lige være noget blå-blomstret retrostof til et kommende drengeprojekt...

  Mvh. Fie

  SvarSlet
  Svar
  1. Ok, min mail adr. er: pia_skytte(a)hotmail.com ;o

   Slet
 5. Nej ikke når lidt alenetid giver overskud til at være en god mor;-) Så er det en win-win

  SvarSlet
 6. Nej, man er da ej! Det lyder som noget der sker hos os jævnligt - i sidste uge holdt knap 3-årig sin mor vågen det halve af natten med sangen "Jul på Vesterbro" Dagen after var en af dem, hvor jeg ønskede, at jeg kunne lide kaffe!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor "hyggeligt" - man kan lære at elske det! En HD-hovedopgave samtidig med en 1 1/2-årig, så er den hjemme! ;o)

   Slet
 7. Nej ! - man er en mor, der henter energien til netop at være der for andre og deriblandt sine børn ;-) - det er total misforstået, at vi skal være sammen konstant og hele tiden sætte ungerne først. Jeg kender det alt for godt fra mig selv. Mine unger er voksne nu men da de var mindre havde jeg evig og altid en dårlig samvittighed, fordi nu havde jeg fået børn, så skulle jeg fan..galemig også være der for dem hele tiden med træthed og manglende energi som følgesvend. Men jeg er blevet klogere. Vi er nødt til selvforkælelse, for at hente energi og overskud som vi kan give videre. Så håber sgu ikke det er sidste gang du tager dig 1 time eller 2 til dig selv. Knus ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved godt at du har ret Bettina, men "tør" næsten ikke handle ind i den lokale butik af "frygt" for at møde pædagogerne... Har en veninde, der Er pædagog og hun har en gang sagt til mig at det faktisk er sidst på dagen der er tid til mest omsorg...

   Tror desværre bare den dårlige samvittighed altid ved ulme lidt ;o).

   Ja, jeg skal blive bedre til det.... Knus

   Slet
 8. Og uden at have børn endnu... :-) Så synes jeg da kun det er et sundhedstegn, at man lige tager en god stund med OG for sig selv for at kunne være noget for andre:-)
  Og idag er sneen der jo stadig:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Jonna. Du har helt ret og da jeg hentede dem, havde de jo begge leget meget udenfor, så den store ville helst lege selv og bare slappe af. ;o)

   Slet
 9. Det eneste rigtige at gøre, for hvad er en træt, uoplagt, tæt på vranten mor??.... kontra en lettere frisk, mere udhvilet og klar til sine børn mor???
  INGENTING...!!!
  Du tog klart det rigtige valg, jeg håber ikke det er første og det BØR bestemt heller ikke være sidste gang det sker...

  En der kender det :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, jeg er bare ikke gå god til at nyde det når jeg gør det ;o)

   Slet
 10. Absolut IKKE!! For at være en god mor er man nødt til også at tænke på sig selv ind imellem :-)

  Vi har haft en lignende nat her - vågne unger på skift hele natten, så nu håber jeg som dig på en mere rolig nat - for nu må de jo være ekstra trætte!?!?!

  God nat til dig og dine kære med masser af søvn :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Bodil - håber I havde en god nat? ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...