onsdag den 11. januar 2012

Pretty pink ;o)

DET blev afskeden med mine kollegaer, tænkte at det kunne de godt klare (selvom der er langt flest mænd):Tror det gik - der var i hvert fald ingen klager ;o)

Cupcakes med chokolade stykker, pink frosting (creamcheese) og krymmel med hindbærsmag (fra Tiger) - mmm!

De kære (eks)kollegaer overraskede mig tilgengæld med et gavekort til Matas, blev helt rørt! ;o)

Nu skal jeg så "bare" have valgt hvilken duft det skal omsættes til. Synes det er svært med en "ny" duft, men jeg snart skal(!) skifte - det er farligt, når man ikke mere selv kan dufte den mere. Frygter at ende som de gamle damer der næsten er skyld i at man besvimer i køen i supermarkedet eller i hvert fald forlader butikken med en dundrende hovedpine ;o)

Har du et forslag til en ny duft - gerne "let"?

Jeg har sørme også fået lavet mine egne visitkort.

Ved mit første (og eneste) blogtræf lærte, jeg at det var smart (den tanke havde jeg ikke lige haft), så da jeg alligevel skulle have bestilt billeder op til jul, røg disse med i kurven, så nu må det godt snart blive februar :o)


Vil du med til blogtræf i Silkeborg, så klik på her og læs mere.

3 kommentarer:

 1. Uhm... de cupcakes ser lækre ud. Super dejligt med et gavekort til lidt duftevand. Jeg er helt vild med parfumen fra D&G, der hedder Light Blue. Den har jeg haft mange gange, og efter en pause har jeg lige fået en ny af dem i julegave :)

  SvarSlet
 2. Uhmm de ser lækre ud de cupcakes! Det føles som hundrede år siden jeg har brugt parfume, og har mest tunge dufte, så jeg kan nok ikke hjælpe :-( Er også selv på jagt efter gode lette dufte, når man ikke har brugt parfume længe så virker de tunge virkeligt voldsomme!

  SvarSlet
 3. Mette > de var også gode ;o). Den må jeg prøve at dufte, kender den kun i mandeudgave og den er god, så mon ikke jeg også kan lide den anden udgave?

  Martina > ja, synes altid det er svært ;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...