søndag den 8. januar 2012

Nye bukser til Jacob igen, igen, igen...

Den dreng vokser med raketfart i øjeblikke, desværre gør hans garderobe ikke det sammen, men i går aftes fik jeg lavet dette par til ham:
Sort denim med lommer af det skønneste print (købt på spoonflower.com for efterhånden længe siden).

Mønsteret er MiniKrea - desværre lige lidt mere poset end jeg plejer at lave dem (selvom det er reduceret - altid et "problem" ved størrelseskift), men synes nu godt de kan gå alligevel. Det er nok heller ikke så længe han får glæde af dem alligevel (de passer nemlig præcis i længden lige n4u).

"Modellen" er vist tilfreds med de nye busker - selv om det var en udfordring at fange ham bare lidt stillestående:Rigtig god søndag - her står den på cupcakebagning (for min mor), huskøb snak med min bror og hans kæreste, kaffe ved mine forældre og efterfølgende restaurantbesøg (ingen særlig anledning - bare fordi - skøn afslutning på weekenden). :o)

11 kommentarer:

 1. Lækre bukser du har fået lavet. Hvis jeg skulle ønske noget for 2012 på krea fronten, så var det altså at lære at sy børnetøj. Nå lille sidebemærkning. Dejlig søndag i har forude :-)

  SvarSlet
 2. Det lærer du da til blogtræffet, Marie. Hvis du har lyst tager jeg gerne mønstre, stoffer og maskine med. Så kan du bare tage noget tøj med, du ved passer ;o).

  SvarSlet
 3. De er altså bare guf for øjet :)

  SvarSlet
 4. Sikke et tilbud, måske jeg tager imod det ;-) Men altså jeg har ikke meget erfaring i at sy, er helt og aldeles nybegynder.

  SvarSlet
 5. Tina > tak, de ha også været i brug hele dagen ;o).

  Mit første par blev syet i juli...! Erfaringen måtte jeg hente helt tilbage i folkeskolen, så der er håb forude ;o). Regner med at tage symaskine og stof med uanset hvad ;o).

  SvarSlet
 6. Ih, det er jo det stof, som Ottobre har lavet som stretch jersey. Er dit fast bomuld eller...
  Kh Line

  SvarSlet
 7. Ja, så godt at du havde købt "mit" stof ;o).

  "Mit" er fast bomuld, men du kan også købe det interlock af designs på spoonflower. Søg evt. på "Bora" hvis du kan lide stilen.

  Kh. Pia

  Ps. God fornøjelse med læsningen (eller overspringshandlingerne :o))

  SvarSlet
 8. Virkelig fine bukser, og jeg er helt vild med stoffet du har brugt på lommerne. Kender det godt med en model der ikke kan stå stille :)

  SvarSlet
 9. Ja, stoffet er også en af mine favoritter. Desværre fik jeg ikke købt et særlig stort stykke da jeg købte det, så det er snart brugt :o(. Overvejer om jeg skal sende endnu en bestilling afsted ;o). Tak.

  SvarSlet
 10. Eiiih nogle cool bukser :o))) Min øgle er desværre udstyret med en kreamongol af en mor, så han må nøjes med HM tøj :o/

  Kh. Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - du må forsøge dig - ser ud til at du har en masse fint stof liggende. Ellers må vi lave en byttehandel ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...