onsdag den 11. januar 2012

En gave fra min mormor

Min mormor, drengenes Olde, er en frisk en af slagsen. Hun klarer sms'er og computer selvom hun sidste år rundet de 80. Inden jul skrev jeg et indlæg om juleminder og det har hun sørme læst - for gæt hvad jeg fik i mandags (heldigvis læste hun ikke dem om hendes fødselsdagsgaver her og her inden hun fik dem - puha):


Den fineste, runde Sødahl Juledug - dejlig stor som jeg huskede det (140 cm. i diameter) og i de fineste klare farver. Må indrømme at jeg næsten allerede glæder mig til jul igen, om ikke andet så bare for at få lov at have den liggende fremme uden at folk kigger skævt til mig ;o).

Motiverne på dugen er Jesus fødsel og de tre vise mænd. Farven er en mørk lilla (dog ikke helt så mørk som på billedet, dumme gråvejr). Den er så fin!

Hvor er det dejligt, når barndomsminder viser sig at være præcis som husket - nu håber jeg bare dugen kan give de samme gode minder til mine drenge.

Ha' en god dag ;o)

Ps. undskyld "Julen" her i januar, men kunne ikke vente et heeeelt år med at vise den frem.

4 kommentarer:

  1. Ihh en sød mormor du har :) og vildt flot hun holder sig up-to-date med computeren og smsérne :-)

    SvarSlet
  2. Hej Pia - hvis du skulle falde over en til/eller sælge den her, må du gerne skrive til mig, så vil jeg gerne købe den. Jeg har ledt efter den her dug meget længe. God jul fra Janni :) min mail er: jannigjersen@gmail.com

    SvarSlet
  3. Hej Pia - hvis du skulle falde over en til/eller sælge den her, må du gerne skrive til mig, så vil jeg gerne købe den. Jeg har ledt efter den her dug meget længe. God jul fra Janni :) min mail er: jannigjersen@gmail.com

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...