torsdag den 5. januar 2012

Kommer vi lige midt i gulvvasken?Nej, vi prøver bare at sikre os at ham her:kun hopper, løber og danser på gulvet - og IKKE på spise- og køkkenbord!

...desværre er han her til aften puttet med feber :o( og har været inde ved ham en gang siden og også storebroderen (der havde en drøm, han ikke rigtig kunne vågne af, så det tog en halv times tid inden der var ro på igen). Det tegner desværre ikke godt for natten :o(.

Manden er beordret til at blive hjemme i morgen (hvis feberen ikke ved et mirakel er væk da) - jeg SKAL nemlig på arbejde i morgen, selvom det er en kort dag (har fri allerede kl. 13) - så hans timing er måske ikke helt god (men hvornår er sygdom det?). Håber det er en hurtig en af slagsen!

Go' nat, hvis natten ikke bliver god burde jeg finde dynen, men hvorfor er det altid så svært? ;o)

- Posted using BlogPress from my iPad

7 kommentarer:

 1. Nej der er aldrig et rigtig godt tidspunkt til sygdom - jeg håber i får en ok nat og god bedring med ham. Vi har også en kravlenisse, som snart er ret øvet i det der med, at bestige forskellige møbler.

  SvarSlet
 2. Åh, det lyder hårdt og så med urolig søvn til dem begge. Jeg håber, natten kan tage toppen af feber, og at morgendagen ser lysere ud.
  Kh Line

  SvarSlet
 3. Øv altså, god bedring med ham, håber han er mere frisk i morgen, og at I får en god nat ;)

  Sjovt han er SÅ eventyr lysten - ingen af vores har nogensinde været kravlet på bordet - vi har vist været heldige kan jeg høre :)

  SvarSlet
 4. Øv, rigtig god bedring. Håber natten har været ok. Vågnede selv med ondt i halsen her til morgen ... heldigvis er det weekend kl. 15 og så kalder den nye overlocker :-)
  Kh Pernille

  SvarSlet
 5. Øv... Jeg håber I har haft en rolig nat, trods udsigterne....

  Og så fik jeg altså lige flashback til sidste år på denne tid. Der lå vores stole ned, når vi ikke sad på dem - for ellers havde vi nullergøjen dansende på bordet...

  Spøjs hobby :)

  Rigtig god weekend til jer.

  Kh Betine

  SvarSlet
 6. Hvor jeg kender det!!!! - Det kunne være, at vi skulle anskaffe os nogle stabelstole. Jeg er ved at falde over vores stole, som vi er nødt til at ligge ned, så Conrad ikke kravler op.

  Fede stole i øvrigt.

  SvarSlet
 7. Karina > tak, det går heldigvis den rette vej med ham nu :o)

  Line > natten blev desværre ikke ret dog, men i nat var vi heldige ;o)

  Karina > Ja, vi var også "heldige" med en "nem" Mads, er bange for at det er derfor Jacob skal være dobbelt så aktiv som "normale" børn ;o)

  Pernille > Øv, der er altså også meget sygdom rundt omkring...havde bare håbet at der ville gå merer end en uge af 2012 inden første sygedag i familien :o(. Glæder mig til at se resultaterne ;o)

  Betine > Ja, gad godt vide hvor idéerne og energien(!) kommer fra. Sidst nævnte kunne jeg indimellem godt bruge noget af for at følge lidt bedre med ;o). Tak - også god weekend til jer.

  Rie > Ja, er også glad for at vores kan stables - ellers kunne vi slet ikke komme omkring. I forvejen har vi INTET plads omkring bordet (derfor er vi meget tætte på at sætte en ombygning igang). Det er egentlig meget praktisk at kunne stable dem, så slipper vi også for en masse brok fra Jacob når han ikke kan komme forbi med scooteren. Men hyggeligt - det er det altså ikke.
  Tak - havde egentlig drømt om Ray Eames stolene længe, men har på intet tidspunkt fortrudt det blev disse - man sidder rigtig godt i dem - og de kan stables!!! :o)

  God weekend!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...