lørdag den 28. januar 2012

Gentagelser...

Når jeg er glad for at lave noget sker der ofte det, at det bliver fabrikeret i et utal af varianter. Det glæder fx. cupcakes, børnebukser...tja og nu også broderede børnetegninger. Endnu en børnetegning er havnet på en pude herhjemme. Denne gang ikke til gave, den her får nemlig lov til at blive boende i sofaen! ;o)

 - motivet er en bi, hvis du skulle være itvivl ;o)


Faktisk burde jeg slet ikke have lavet den færdig i dag. Den nederdel jeg for efterhånden længe siden fik lavet til mig selv er nemlig for stor og har derfor kun været på to gange... Hvorfor er det lige, at det er så uoverskueligt at finde opsprætteren frem?


Nu vil jeg hente ældstedrengen fra børnefødselsdag og bagefter bage cupcakes sammen med ham...gentagelser, gentagelser (og stadig ejer af en ubrugelig nederdel)...tja, men hyggeligt er det :o)

God lørdag!

10 kommentarer:

 1. Hvor er den fin den bi - glæder mig så meget til Magne kommer med lignende tegninger, så skal jeg helt sikkert prøve din ide af med at applikere dem over på andre ting - super gave ide, både til andre og sig selv :)

  Og åh hvor jeg kender det med at man springer de kedelige opgaver over - men heldigvis så vokser man (forhåbentlig) ikke ud af tøj og tæpper m.v. til sig selv - det er værre med tøj til ungerne, det bliver hurtigt for småt, hvis man ikke tager sig sammen ;)

  Kh Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og det er faktisk lidt hyggeligt at sidde og brodere i sofaen ;o)

   Har desværre allerede et par smækbukser til Jacob, der blev for små inden trykknapperne kom i, øv for det tager jo kun 5-10 minutter ;o)

   Slet
 2. Kan godt forstå du beholder puden, den er os super fed! Kender godt til det med at finde opsprætteren frem, man får det bare aldrig gjort....

  god weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Mads har også allerede bestemt at det er hans pude orden kan skal ligge med når han ser fjernsyn ;o).

   Det er bare det værste job, sådan en opsprætter. God søndag ;o)

   Slet
 3. hvor er det en fantastisk ide. Den er da også helt vild skøn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de naive streger der kommer nu er søde, rart at kunne gøre dem mere holdbare ;o)

   Slet
 4. Jeg tror jeg skal forsøge mig med sådan en pude... de er ganske lækre!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må du! Og Mads er så stolt af puden, det er næsten det bedste ;o)

   Slet
 5. Den er altså også super flot, den pude! Jeg har ikke rigtigt fået kastet mig ud i det der med at brodere, så vi har i stedet lavet puder med tekstiltusch - men din idé må altså også afprøves på et eller andet tidspunkt.

  Og opsprætning - findes der noget kedeligere? Jeg havde også langt hellere valgt cupcakes og hygge med sønnike :-))

  Fortsat god weekend!
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må du igang med, det er hyggeligt at sidde med i sofaen. Tegningen er klaret på en aften med håndbold i tv'et ;o)

   Ja, din ide er også rigtig god. På den måde kan Otto også være med. Jeg ville være ked af atskulle brodere Jacobs streger pt ;o).

   God søndag, Bodil. Knus Pia

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...