mandag den 9. januar 2012

Cupcakes til mor...

Så er kagerne afleveret til min mor - håber de smager hendes gæster (strikkeklubben)...
Endnu en gang blev det de fantastiske lækre (hvis man godt må skrive det, om noget man selv har bagt?) Gulerods cupcakes jeg efterhånden har vist i et utal af forskellige forklædninger - opskriften finder du lige her.

Denne udgave har dog ekstra flormelis i frostingen, så den "står" bedre:De blev blå med stjernekrymmel fra Tiger, egentlig ikke særlig "damet", men havde lige set det fine krymmel i Tiger (til en 10'er) så det skulle altså prøves. Kagerne er prøvesmagt af Mads - og godkendt!!!

Jeg afprøvet Ediths tip om at bruge slikposer frem for engangssprøjteposer (tjek lige hendes fine påfuglecupcake ud, hvis besøger bloggen - wauw!?!).

Det gør jeg herefter fremover - der er ingen forskel at bemærke. Hvis du kan leve med nogle røde striber hen over posen, så er det bare at komme igang. Normalprisen for Wilsons engangssprøjteposer ligger vel  omkring 40-60 kr. for 10 stk. I Metro gav jeg under 50 kr. for 50 poser!

Det er da et sparetip, perfekt til januar måned :o)


Rigtig god mandag aften
- jeg vil pleje min begyndende forkølelse under tæppet på sofaen :o(

10 kommentarer:

 1. Jeg bliver bare snart nødt til at bage de her kager :-) Jeg elsker kager og er egentligt på kage/sukker-afvænning, men så kræver det vel også en belønning hvis jeg holder det nogle dage, ik? Nam, de ser så lækre ud!

  SvarSlet
 2. Hvor ser de bare lækre ud Pia - tror da jeg vil prøve den opskrift! Og jeg er vildt imponeret over så fine du har fået dem til at se ud med frostingen, det er jeg bare ikke god til!

  SvarSlet
 3. Du er da en rigtig sød datter, sådan at lave så lækre kager til din mor :-)
  Mums de ser gode ud.

  SvarSlet
 4. Louise > helt sikkert! De er super lækre, men stærkt vanedannende ;o)

  Julie > hyggeligt at du lige kiggede forbi. Den opskrift er rigtig god, men put 50-100 g ekstra flormelis i, hvis frostingen skal "stå". Husk at starte helt nede ved kagen, så tror jeg det lykkes ;o)

  Gitte > ja, lidt må jeg jo gøre som tak for det hun strikker og hækler til/for drengene og mig ;o)

  SvarSlet
 5. Mums sådan en kunne jeg godt nyde ;-)
  Så må hellere tænde ovnen-tak for opskriften!

  SvarSlet
 6. Kære Pia
  Tusind tak for de lækre cupcakes. De vakte vild jubel blandt strikkerne.
  Godt vi kan hjælpe hinanden, når vore egne evner ikke rækker ;o)
  Kærligst MOR

  SvarSlet
 7. Ja ;o). Godt at høre at de var populære.
  Knus Pia

  SvarSlet
 8. …og jeg var en af de heldige. Tusinde tak for det flotte kagesyn og super lækker oplevelse - smagte fantastisk! Det er iøvrigt det samme jeg kan sige om den fantastiske oplevelse at suse rundt på mum22boys - flot og kreativt. I er en skøn familie! TAK for nu. Kh Hanne N S

  SvarSlet
 9. tak for besøget og din søde hilsen, Hanne ;o).

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...