fredag den 20. januar 2012

Fri fredag...

Det har vi næsten haft.

Mads, mormor og jeg mødte índ til årlig kontrol kl. 8 på Viborg Sygehus. Omkring 9.30 var vi færdige og kunne køre hjemad igen. Kontrollen gik fint og umiddelbart håber vi at vi slipper for kontrol i 2013, så næste tur først bliver i 2014 (men det ved vi først endeligt når lægerne har snakket sammen)..men vi håber, Mads er nemlig ikke så vild med sygehusbesøg...

Derfor har Mads og jeg haft en dejlig dag alene hjemme.

Han var meget opsat på at vi skulle sy nye bukser til ham. Han har selv valgt stoffer, så her er resultatet:

Rasmus Klump stof på lommerne, pyntet med grønt skråbånd og tittebånd. Selve buksestoffet indeholder lidt uld (perfekt til nu og det tidlige forår), men uden foer i en mørk grå.

Arbejdet er udført under pres - "hvornår er de færdige mor?", "er de færdige nu?", "hvorfor skal du sy mere?", "hvorfor, hvorfor.....?". Utroligt at det lykkes uden fejl ;o).

Modellen er godt tilfreds, men synes vi skulle tage nogle sjove billeder og give ham kongekrone på bagefter, så her er han:

Som belønning for at klare kontrollen fint, har vi nydt chokolade cupcakes til formiddags kaffen (ja, det blev ikke fastelavnsboller - havde glemt at købe ind til cremen).


Nu skal vi have sat ting på plads og sikret huset inden vi henter lillebror i vuggestuen - og holder weekend :o)

Go' weekend! :o)

5 kommentarer:

 1. Super fine bukser :)
  Og de dersens cupcakes ser også ret lækre ud.... Mmm, jeg blev lækkersulten nu ;o)

  SvarSlet
 2. Det lyder som en dejlig hyggelig dag. Jeg har også haft fornøjelsen af at have Jonathan hjemme hele ugen og IH hvor vi har hygget, selv om han har haft feber det meste af tiden.

  God weekend.

  /Sukkerknalden.

  SvarSlet
 3. Han har valgt godt ;-) De er super fine!
  Det er dejligt med en hygge dag......

  SvarSlet
 4. Hvor er de fine, jeg er vild med Rasmusklump stoffet, hvor er det fra? Her er vi meget glade for klump.

  SvarSlet
 5. Merete > tak, de var også gode ;o)

  Sukkerknalden > ja, det er hyggeligt med sådan en dag indimellem. Ekstra hyggeligt at have lidt alenetid med den store, det er ikke så ofte det sker :o).

  Boselade > ja, de blev helt fine og var også på resten af dagen ;o)

  Josefine > han er også populær herhjemme. Stoffet er fra et dynebetræk, så jeg har mere tilbage hvis du er interesseret? God weekend :o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...