fredag den 30. december 2011

Rigtig godt nytår!!!

Dette bliver mit sidste indlæg i år, så derfor vil jeg takke for alle de skønne timer jeg har "tilbragt" med jer - godt der ikke er triptæller på computeren, tør slet ikke tænke på hvor mange timer jeg egentlig har tilbragt i Blogland!

Jeg har virkelig nydt at "møde" så mange dejlige mennesker. For et år siden anede jeg ikke, at alt dette var til! Heldigvis blev 2011 året hvor jeg blev klogere - og hvor har jeg været glad for det! For et år siden kunne jeg heller ikke sy, eller jeg vidste ikke jeg kunne, og i dag har jeg endda mod på at sende børnene til fest i noget jeg selv har syet...det er da vildt!?! ;o)

Tusind tak for alle de venskaber jeg efterhånden synes jeg har med flere af jer (selvom vi endnu ikke har set hinanden). Jeg håber, at jeg får mulighed for at møde flere bloggere i virkeligheden i 2012. De første møder er allerede planlagt da Pernille (mormedmegetmere.blogspot.com) og jeg har arrangeret blogtræf sidste søndag i februar - jeg glæder mig! ;o).

Jeg ønsker jer alle et rigtig godt og lykkebringende nytår og takker for oplevelserne fra 2011 ;o)

Nu vil jeg nyde resten af 2011 med min dejlige familie. Forhåbentlig helt uden stress, selvom vi er værter nytårsaften - maden kommer nemlig for første gang udefra (til de voksne - børnene skal ha' lav selv pizza). Det glæder jeg mig til at prøve, håber det er så godt som det lyder :o)

Hvad skal menuen stå på hos jer?

Endnu en gang tak - og godt nytår herfra.

7 kommentarer:

 1. Rigtig godt nytår.
  Du er skøn at følge, og syntes du bringer så meget godt frem.
  Lige pt leger jeg stadig med tanken om at drage mod jylland for at være med til jeres blogtræf :)

  SvarSlet
 2. Kære søde Pia
  Tak for 2011 :)
  Jeg synes at det var SÅ skønt at du tog den lange tur til Kolding og deltog i vores blogtræf, det nød jeg meget. Jeg har heller ikke helt afskrevet Jeres blogtræf, men det er liiige det der med logistikken!
  Søde jeg ønsker dig og din dejlige familie alt godt for det nye år, håber I får en dejlig aften. Knus

  SvarSlet
 3. Uhh...lækkert med mad udefra. Det er rart engang imellem, at man ikke skal stå i køkken flere timer inden gæsterne kommer. I år skal vi være hjemme sammen med nogle gode venner. De kommer sidst på eftermiddagen, og så laver vi maden sammen. Det eneste jeg har lavet er en hvid chokoladekonfekt kage til dessert. Den er jeg lidt spændt på at smage. Den skal serveres med chokoovertræk, solbærsorbet og friske hindbær og blåbær :D

  Rigtig godt nytår til dig! Det er altid hyggeligt, at læse med hos dig.
  Kh Mette

  SvarSlet
 4. Rigtig Godt Nytår til dig også.
  Ja, blogverden er virkelig også et nyt og dejligt bekendtskab for mig.
  Her står muslingerne klar, hummerne er på køl og lækre dessertkager fra Langenæs er indkøbt - Mums:-)
  Jeg glæder mig til jeres blogtræf -bliver sjovt at få sat levende ansigt på folk bag kreative tanker og gode indlæg :-)
  Kh Jonna

  SvarSlet
 5. Rigtig godt nytår til dig også, hvor lyder det bare skønt med mad udefra - håber I får en skøn aften ;)

  Har taget billeder i dag (i det fine solskinsvejr) af en række forskelligt byttestof, regner med at få det hæftet på en mail til dig i morgen ;)

  SvarSlet
 6. Tina > tak - også rigtig nytår til dig, hvor er du sød! Det kunne da være rigtig hyggeligt at møde dig i 2012 :o).

  Libbie > tak søde, håber i fik holdt en god fest. Det kunne være SÅ hyggeligt, hvis du kiggede forbi og vi kunne få snakket mere sammen end det blev til i Kolding ;o)

  Mette > tak og i lige måde! :o). Lyder som en skøn dessert, var den også det?

  SvarSlet
 7. Jonna > mmm, lyder som en menu jeg også godt ville sætte mine tænder i! Hyggeligt med en rigtig kæreste middag, det drømmer jeg også lidt om at prøve engang. Godt nytår - glæder mig til at se dig til februar ;o)

  Karina > tak og i lige måde - også en mail retur til dig ;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...