lørdag den 15. oktober 2011

Måske det er tid til børnesikring?

Nu er det ikke kun indholdet i skufferne, jeg ikke kan ha' i fred... Jacob gav sig selv nye "udfordringer" i går...utroligt som han eksperimenterer og har energi, den dreng!

Må hellere få sat børnesikring på snart, han kravler nemlig over fronten (det højeste sted) når han skal ud igen. Indtil videre er det lykkes mig at nå at gribe ham...men det ender vist galt en dag!


Nu vil jeg få drengene i bad, så det er to lækre drenge far kommer hjem til i eftermiddag!

Ha' en go' lørdag...mon vi er heldige at få solskin igen i dag? ;o)

4 kommentarer:

 1. Vi har heldigvis knopper på vores skuffer, så vi har kunne nøjes med store postelastikker mellem knopperne som "børnesikring" til begge drengene. Men tilgengæld kunne vi ikke lade opvaskeren stå åben ret længe af gangen, før der nærmest boede en dreng i den...

  SvarSlet
 2. Har set problematikken før ( har været dagplejer i 10 år) og det er bare for spændende med de skuffer/skabe og INDHOLDET ;o)

  Kan i have en rigtig dejlig dag/weekend med far der kommer hjem til jer, hvor bliver det skønt for jer.

  Kh Tina

  SvarSlet
 3. Uhh han lyder som vores Frederik... Ingen skræk i livet og skal undersøge ALT ;o)
  God aften til jer...
  Hilsen Karina

  SvarSlet
 4. Auvills univers > Ja, vi har INTET i fred herhjemme mere. Utrolig så stor forskel, der kan være på dreng nr. 1 og 2! :o)

  Tina > Ja, det bedste er det, der kan rasle eller det man kan bide hul i.
  Tak - vi har nydt det...alle fire! :o)

  Karina > Nej, hvornår mon de lærer der? Jacob har ikke særlig meget hår, så alle hans blå mærker er rigtig tydelige. I dag troede han, at han kunne gå oprejst inde under spisebordet...han er en lang dreng, så det kan han ikke...bump, bump, bump - men først gråd når mor tager ham ud - tsk, tsk???

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...