mandag den 3. oktober 2011

Lille Peter edderkop...

...kravled' op ad muren. Eller vel nærmere vinduet i Mads' børnehave.
De har lavet de sødeste kastanje-edderkopper med ben af piberensere. Efterfølgende har pædagoerne lavet et spindelvæv, hvor edderkopperne nu bor. Hvis vi havde nemt til kastanjer skulle vi helt sikkert også have spindelvæv i køkkenvinduet (måske vi kan være heldige at finde et træ, der endnu ikke er ribbet, i weekenden). Indtil da må vi nøjes med at beundre dem i børnehaven:





Måske er det lidt svært at fornemme effekten pga. genskin på billederne, men skønne er de altså i virkeligheden (ligesom børnehavens MEGET store legeplads, der kan ses en lille del af i genskinnet)...

Nå, men jeg må hellere videre med forberedelse til endnu et kursus i morgen. Desværre er Jacob inde i en rigtig dårlig soveperiode igen, så energien er i bund og ville hellere hjem og putte mine drenge i morgen aften, i stedet for at sidde med næsen i regnskaber til langt efter deres sengetid (skønt med en mor, der kan springe til)...


2 kommentarer:

  1. Tusind, tusind, tusind tak for den fantastiske gave! Hvor var den bare lækker at komme hjem til i dag!!! Kommer på bloggen i morgen eller torsdag (skal fotograferes i dagslys :-))
    Jeres kastanjeedderkopper ser rigtigt skønne ud! Her er der masser af kastanjer, synd at jeg ikke lige kan vifte forbi med et par stykker til jer :)

    SvarSlet
  2. Velbekomme, erglad for at du synes om den ;o). Snyd, må huske at spørge ovre i børnehaven hvor de har fundet dem imorgen.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...