torsdag den 20. oktober 2011

Jacobs værelse

Så er Jacobs værelse ved at være færdig, men jeg er dog i tvivl om de sidste detaljer.

Skal puderne i "sofaen" var ensfarvede eller stof med print? Umiddelbart havde jeg regnet med at de skulle være med print primært byGraziela stof (de brunehjerter og det med tallene) og noget af stoffet med svampene på, men nu er jeg blevet i tvivl - hvad synes du?

For enden af sengen er det planen at jeg skal have syet en gavl med lommer i - skal det være ensfarvet, med print eller en blanding?


Jeg har valgt at sætte et klapbord op, da jeg synes det er vigtigt med MEGET gulvplads på værelset. Drengene elsker nemlig at lege med Duplo, Brio og biler (...og det kræver gulvplads!).

Paddehattestolene er lavet efter Synnes DIY - dejlig nem, men med stor effekt. (Mine prikker er dog lavet i vådliggerfrotté, det var lige det "stof" jeg havde, der passede bedst).

Sofaen er lavet at to bænke fra IKEA med skuffer under (der kan være MEGET legetøj i!). Ovenpå har jeg tilpasset en tyk skummadras og syet betræk til (så er det et sted at ligge når drengen synes dagen starter kl 5!!!). Wallstickeren (den med blå skrift) er teksten til Elefantens Vuggevise - som er den, sang mine forældre altid sang for mig da jeg var barn - købt og designet via IdéMøblers hjemmeside. Billedet over bogreol og bord er lavet som opslagstavle - dejlig praktisk på sigt.

Den gule væg og de nye plakater er ikke så tydelige på billederne, men dem har jeg jo også vist tidligere :o)

Ha' en god dag. Jeg ville få tømt opvaskeren inden min syge lille dreng (Jacob pga. 1 års vaccinen i tirsdags) vågner igen.

14 kommentarer:

 1. Sikke et flot værelse! Jeg ville måske have ensfarvede puder i sofaen, så det detaljerne står bedre frem? Endegavlen ville jeg nok lave med print. Hvor er det fint med de små stole, den DIY er straks gemt :D

  SvarSlet
 2. Det ser super godt ud Pia :)
  Jeg ville klart vælge nogle fede prints til både puder og gavl! Men jeg kan jo heller ikke få nok farver *griner*
  Er det bare helt skidt med lille manden?
  Emil kastede også op i nat, tror mest det var en kombination af snot og slim i halsen. Men han valgte at gøre det ud over sin far (men så har Tommi jo også prøvet det) *griner*
  Nu sover han ude i barnevognen og legeland måtte aflyses :( men ungerne tog det nu pænt.

  SvarSlet
 3. Ih hvor er det blevet fedt Pia, elsker dine farvesammensætninger. Jeg er igang med Storms værelse, håber på at blive færdig i morgen:-).

  SvarSlet
 4. Vildt flot værelse ... mange fine detaljer. Jeg ville holde puder og gavl i ensfarvet... netop pga alle detaljerne.
  Kh Pernille

  SvarSlet
 5. Weeeh de blev gode dine padder :).
  Og lækkert værelse!!

  Kh,
  Synne

  SvarSlet
 6. Martina > var i tvivl om det svampeprint var mest til piger, men synes godt det kan gå ;o). Tak for input. Ja, det er en god ide, enkelt og nemt at lave - men giver en vildt god effekt!

  Libbie > takker. Øv med lille Emil. Ja, Jacob har godt nok været noget ramt. Normalt er han helt sin egen og gider ikke at sidde stille eller blive løftet: kan selv - vil selv! Derfor er det også helt ekstremt at opleve at han de sidste små to dage KUN har villet sidde ved Troels eller mig og allerhelst blive løftet hele tiden.
  Heldigvis er han ved at være sig selv igen her efter lur to - han har i hvert fald allerede siddet i køkkenskuffen to gange, så satser/håber på at han er klar i morgen! God bedring med Emil, håber I komme i Legeland en anden dag ;o)

  Tamra > tak, ej - det må du lige vise frem når det er færdigt - god arbejdslyst! ;o)

  Pernille > tak og tak for input. Synes det er svært at bestemme sig - ha' en god aften! ;o)

  Synne > tak - og tak for en god DIY. Var i første omgang ude i at finde nogle træskamper og male, men din løsning er både billigere og mere praktisk (betrækkene kan tages af og vaskes eller skiftes og Jacob kan allerede nu flytte rundt på dem)

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare blevet flot, Pia! Og samtidig praktisk og gennemtænkt! Det er så let at glemme det praktiske i flotte detaljer, men Jacobs værelse er virkelig både og! Uhhh nu får jeg virkelig lyst til at gå i gang m ungernes værelser herhjemme, som står højt på to-do listen :) Jeg ville nok vælge print i sengen og ensfarvet, måske med et dyremotiv i print på sofaen. Kh Bebe

  SvarSlet
 8. Tak, tak ;o). Det har været læææænge undervejs. Vi fik sat skydedørsskabene op lige inden han kom til verden (praktisk at weekendseng, ekstra højstol, tøj og noget af legetøjet kan være der), men gik lidt i stå da Jacob fik kolik og synes t søvn er overvurderet...men nu skulle det så være og da drengene overnattede ved farmor og farfar, og manden var i USA var muligheden der for at overraske dem alle tre!

  ...nu synes jeg så bare Mads' værelse skal have en tur igen...

  SvarSlet
 9. Du har godt nok været aktiv og fået noget fra hånden mens manden var på rejse, imponerende.

  Rigtig fint og hyggeligt er det blevet, så kan Jacob da ikke andet end elske at lege derinde :o)

  God weekend

  SvarSlet
 10. Ja, det er om at udnytte, at der kun er en om at bestemme ;o).
  Det er det værelse der bliver valgt når de leger sammen, så helt galt kan det ikke være.

  Også god weekend til jer :o)

  SvarSlet
 11. hej
  Jeg har tildelt dig en blog award for din fine blog, hvis du har lyst til at se den så kig ind på min blog på
  http://barslundmadsen.blogspot.com/2011/10/jeg-har-modtaget-en-award.html
  Mvh Gitte

  SvarSlet
 12. Sikke et flot værelse - det må da være enhver lille drengs drøm. Og hvor er der mange fine detaljer :)

  SvarSlet
 13. Tak. Er også godt tilfreds, det er ikke blevet typisk drenget, men synes der skulle lidt andet end biler og superhelte til (det er nemlig det eneste der dur ved storebror), så det gælder om at udnytte at Jacob ingen mening har endnu ;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...