søndag den 16. oktober 2011

Jacobs værelse - sneak peak...

Hvor er det skønt at være hele familien samlet igen!

Mads og jeg overraskede og hentede Troels i lufthavnen. Det var et hit for os alle. Mads var virkelig glad for gensynet og tror også vi andre havde en klump i halsen ved gensynet...14 dage er altså også lang tid - uanset alder! ;o)

Jeg blev næsten færdig med Jacobs værelse, der mangler dog stadig lidt detajler, så derfor må I vente lidt endnu på det færdige resultat - men et lille sneak peak må I gerne få:
Jeg er vild med den gule væg - det giver en "varme" og står godt til de nye plakater. Jacob (og Mads!) nyder det også - efter de kom hjem fra farmor og farfar legede de længe(re end de plejer!) på værelset.

En af de detaljer, jeg stadig arbejder på, fik jeg lov til at begynde på da Jacob sov middagslur og Mads legede med hans far:
Jacob er så småt begyndt at smide den ene lur, men at få sin far hjem har altså været noget af en oplevelse for Jacob, så i dag blev det til to...

Det er nu sjovt at opleve en et-årigs gensynsglæde. I går da vi kom hjem fra lufthavnen var Jacob lige vågnet op og sad og fik lidt frugt. Vi andre satte os også omkring bordet. Så ville Jacob lige pludselig IKKE sidde mere i stolen - selen var i hvert fald på overarbejde (sådan en er nødvendig når man er SÅ eventyrlysten som Jacob!). Så han kom selvfølgelig ned. Derefter gik han direkte over til sin far og ville op. Jacob er ikke normalt en, der selv beder om at komme op (det begrænser jo bevægelsesfriheden!)...men han havde i hvert fald også savnet sin far!!!

7 kommentarer:

 1. Ser godt ud :D Den farve er da bare vild lækker..

  Og ih hvor er det bare dejligt at få farmand hjem! :D

  SvarSlet
 2. Dejligt I er samlet igen :o)

  Og lækker værelse, du har da virkelig været i gang selvom du har været alenemor et par uger - imponerende

  SvarSlet
 3. Jeg får da også næsten en klump i halsen bare ved tanken om at du har måttet undvære manden i 14 dage!! *griner* men det kan også være sundt for alle parter :)
  Værelset ser skønt ud, jeg glæder mig til du er færdig og vil vise mere frem!

  SvarSlet
 4. Det ser super fint du det du har gang i der.... Og hvor er de dog fede de klodser. Overvejede dem meget til Merle, men fik dem aldrig købt...

  Hvor er det nu de kan købes???

  Og jeg ser du har hængt begge plakater op... det ser godt ud.... så må jeg selv på jagt... ha ha...

  glæder mig til at se resten

  SvarSlet
 5. Tanja > tak o øv, at der ikke er sket noget endnu...min chance for at vinde din Give Away er væk :o(. Håber alligevel at der sker/er sket noget snart.

  Pernille > ja, det er det. Var jo nødt til at udnytte at Jacob sov "ude"...det er ikke så tit det sker! ;i)

  Libbie > det tror jeg du har helt ret i ;o). Det glæder jeg mig også til...

  Louise > ja, det håber jeg også at det færdige resultat bliver.
  Klodserne er købt ved den gamle skole (link findes i indlæg længere nede)
  Ja, de kunne (u)heldigvis være der begge to ;o)

  SvarSlet
 6. Folk har misforstået noget.. selvom man ikke har gættet dato rigtig kan man jo stadig vinde hvis man har været god til at gætte vægt/længde.. Det jo den samlet score der tæller..

  Ja ja.. læs lige reglerne igen :p

  SvarSlet
 7. Så håber jeg, art jeg har ramt plet der ;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...