torsdag den 15. september 2011

Tænk...det er allerede 1 år siden

...at drengene så hinanden for første gang!


Jacob bliver 1 år! Præcis ved denne tid for et år siden var vi på vej til sygehuset og omkring middag blev han født. Årh, hvor var han da lille...og rolig ;o)

Fødselsdagsplanerne er ændret lidt i forhold til oprindeligt. Så dagen bliver stille og rolig... Vi er nemlig blevet "velsignet" med hele to drenge med mellemørebetændelse i dag :o(. Min mor kigger ud over middag engang (så jeg kan få et par timers søvn), derfor vil jeg få lavet lidt boller - der skal da være bare lidt fødselsdags stemning ;o).Go' valgdag til alle...

9 kommentarer:

 1. Stort Tillykke med ham! :D Det går stærkt ;) Om lidt er det min tur til at være mor til 2.. drenge :D :o

  Håber i får en rigtig god dag.. og god bedring med dem begge.

  SvarSlet
 2. Først et stort tillykkke med lille manden. Ja det er vildt hvor stærkt det går. Og tusind tak for pakken posten kom med. Det skulle du ikke ha gjort. Og rigtig glad for smækken. Perfekt størrelse. Du kommer lige med i mit indlæg senere.

  SvarSlet
 3. Tanja > ja, holderskam også øje med dig i blogroll'en...er det ikke skønt at være kommet på barsel? Tak :o)

  Lise > tak. Nej, men synes det var sødt af dig at låne mig dem med hjem...og tænkte at stoffet var lidt unisex så du selv kunne bestemme om det den skulle gemmes eller bruges nu ;o)

  SvarSlet
 4. Hurra og masser af tillykker herfra ;o)

  Og rigtig god bedring med de to guldklumper.

  P.S. Håber du får lidt søvn ;o)

  SvarSlet
 5. Tillykke med drengen:-) Og håber du når at få lidt søvn. Har også lige hentet en dreng i bh med 39,8 i feber, så er lidt spændt på, hvad dagen bringer.

  SvarSlet
 6. Hiphip hurra for Jacob!!! Håber dagen byder på hygge trods sygdom (så typisk, ik?) Havde håbet på at få pakken færdig og sendt i går, men var endnu en gang tidsoptimist :( Men den kommer altså snart! Endnu en gang tillykke herfra!
  Kh Bebe

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med ham, håber i alle kan nyde fødselsdagen på trods af sygdom og søvnmangel! Kh Lisbeth

  SvarSlet
 8. Kære Pia
  Stort tillykke med bette-manden. Ja hu-hej et år flyver forbi! Bare vent til du får én i skole, så går det endnu stærkere :)

  kh Libbie

  SvarSlet
 9. Pernille > Tak ;o)

  Auvilles universe > Årh, nej - god bedring til jer også...

  Bebe > Tak - jo det er typisk! Helt ok ;o)

  Lisbeth > Tak, tak ;o)

  Libbie > Tak, ja det frygter jeg også. Mads skulle jo egentlig i skole næste år, men han er fra december, så tænker at vi lader ham vente et år, så han (og vi) er rigtig klar ;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...