tirsdag den 6. september 2011

Kreatid...

Efter en regnfuld dag i Legoland (billeder m.m. kommer senere...) kom jeg hjem til en dejlig stof pakke (...hmmm, så skete det igen ;o)).

Mens drengene legede sammen efter aftensmaden (de må have savnet hinanden - havde kun den store med Legoland) lykkes dig mig klippe libertystoffet, så nu er allerede et af projekterne ført ud i livet...skønt! Det gik bedre denne gang, men jeg tror den måske skal lægges 1-2 cm ind (heldigvis den vej!)


Resten af stoffet er til Jacob-projekter, men det får nu lov at ligge lidt endnu. Vi kæmper nemlig stadig med nattesøvn, eller det vil sige mangel på samme!!! Håber godt nok det hjælper på torsdag (dræn), tror kun jeg har fået 1 1/2 times uafbrudt søvn i nat...skulle ind til ham stort set hver time fra kl. 23...gab!


Min seng kalder derfor meget højt nu, så må manden klare den vask der er ovre, når han alligevel ser landskamp - God nat! :o)

3 kommentarer:

 1. Kunne jeg delte jeg gerne lidt af min nattesøvn med dig, for puha det lyder hårdt!

  SvarSlet
 2. Puha tænker på dig/Jer i morgen - jeg håber virkelig det hjælper for det er bare så hårdt ikke at få sin søvn når det står på over en længere periode - både for Jer og bettemand.
  (Og når man skal passe sit arbejde også, er det da helt skidt)
  De bedste tanker herfra

  SvarSlet
 3. Hvor er I søde, tak ;o). Ja, det ER hårdt med manglende søvn og et job at passe...ved ikke rigtig hvad jeg gør, hvis det ikke hjælper i morgen. Barsel på ubestemt tid...mon det er muligt? Ha' en god aften.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...