tirsdag den 20. september 2011

Legoland i regnvejr

For 14 dage siden har Mads og jeg en fridag fra børnehave og job, sådan en helt almindelig tirsdag. Vi havde nemlig aftalt med mormor at vi skulle i Legoland, bare os tre. Desværre var vejret ikke helt på vores side, men bevæbnet med regntøj og paraply fik vi alligevel en hyggelig dag. Vi voksne synes dog det var lidt surt at det skulle regne på lige netop "vores" dag...Mads derimod var fuldstændig lige glad ;o)

Sidste år havde vi sæsonkort til Legoland, men det har vi ikke haft i år. Derfor havde jeg en klar forventning om at han ville storme hen til forlystelserne...det gjorde han ikke - det var miniland, der trak. Detaljerne er nu også imponerende...
(regn, regn, regn...)

(Er imponeret over detaljerne)

(størrelsesforholdet er vist ikke helt korrekt her)

(Mads fortæller og viser frem...)

(Star Wars - tja...man er vel dreng)

(Her brugte vi MEGET tid...)

(Er vild med skibene, der er bygget og de fine minitræer...)

(Olsen Banden var også i Legoland...)

6 kommentarer:

 1. Vi var i Legoland i regn i juli og selvom LL nok er at foretrække uden regn, havde vi også en skøn dag - det er altså vildt imponerende! Der er en gave på vej med posten til dig :-) tager nok lige et par dage at komme frem. Beklager at det tog lidt tid, til gengæld er den fyldt med en masse lækkerier, bl.a. af den hjemmelavede slags :-)

  SvarSlet
 2. Arhmen. Er det ikke fantastisk. Legoland er paradis - vel at mærke, hvis det ikke er overfyldt.
  Vi var dér i juni og Asger var også helt vild med miniland. Alle de kære detaljer.

  SvarSlet
 3. Bebe > det lyder spændende ;o)

  Rie > ja, synes det er et rigtig hyggeligt sted. Desværre er mad lidt for dyr i forhold til kvaliteten. Detaljerne er imponerende og sjovt som vi lige pludselig har bygget LEGO alle sammen siden ;o)

  SvarSlet
 4. Hold op hvor er det lang tid siden jeg har været i Legoland, tror da snart jeg skal afsted igen, for det ser ret imponerende ud :o) Merle er nok for lille til at synes at det er super sjovt, men så må det blive for de voksnes skyld :o)

  SvarSlet
 5. Det er helt utroligt som det miniland bare gør noget ved børn. Selvom vi har haft sæsonkort i år og været dernede ihvertfald 5 gange så er det stadig i miniland at William vil bruge dagen.. Han prøver kun et par forlystelser og ellers går han bare rundt og kigger og trykker på knapper osv :o)
  Jeg glæder mig lidt til han er med på at prøve lidt flere ting, men nyder samtidig at han kan være optaget af noget i så lang tid og få så meget sjov ud af det :o)

  SvarSlet
 6. Lisbeth > næste sommer tror jeg faktisk allerede hun vil få lidt ud af det (og der er hun stadig gratis). Tror vi havde Mads med første gang den påske hvor han var blevet 2 i december - det var et hit :o)

  Pernille > Ja, det er rigtigt. Det ser lidt dumt ud, hvis mor prøver og William står og kigger :o). Jeg tror det går lidt op og ned med lysten til at prøve, sådan er det ofte herhjemme ;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...