fredag den 9. september 2011

2 gange...
Oppe to gange i nat...det er da fremskridt! ;o)

Go' fredag!

6 kommentarer:

 1. Åh ja, dræn i små smertefulde øre, er bare den bedste opfindelse. Det har ihvert fald haft fantastisk indflydelse på begge mine drenge både ift. søvn, sprog og det generelle humør. Og ikke mindst på helbreddet:-)

  SvarSlet
 2. Lyder præcis som her, vi var også "kun" inde hos Neel to gange i nat, men også en enkelt gang til Merle... Igen, det er dog fremskridt.

  Endnu en gang, tusind tak fordi jeg vandt din give away, har du mon fået min mail??

  Go dag

  KH Louise

  SvarSlet
 3. Jeg håber virkelig for Jer at det er på vej til at blive rigtig godt!
  Rigtig god weekend med bryllupsdagsfejring.
  Og god tur til blogtræf - ville ønske jeg kunne have deltaget!

  SvarSlet
 4. Hvor er det skønt at det ser ud til at virke - og at det gik så godt i går! Håber I får en dejlig weekend med både blogtræf og bryllupsfejring - ville ønske jeg skulle med til blogtræffet, men der er altså bare desværre lidt for langt til Kolding herfra. Øvbøv....

  SvarSlet
 5. Auvilla univers > ja, håber det virker og det kun bliver denne ene gang (vil helst ikke igennem det samme som med storebroderen).

  Louise > ja, håber ikke søvnunderskudet giver synlige spor ;o). Velbekomme, du havde da også heldet med dig den dag (har lagt en besked på din blog). Kh. Pia.

  Libbie > sagtens, det var hverdagen indtil i gør, altså mindst 5 gange. Håber Emil snart lærer at fast føde så du også får lidt ro om natten...det er hårdt i længden det andet... :o(

  Pernille > tak, det gør jeg også. Det kunne ellers have være hyggeligt, at hilse rigtig på dig...det må bli' en anden gang...ellers må vi time "stof & stil" besøgene rigtigt næste gang ;o)

  Bebe > ja! Ja, det kunne ha' været rigtig hyggeligt..en skam vi ikke bor tættere på hinanden :o(. Håber du får en hyggelig weekend hjemme igen ved familien.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...