mandag den 12. september 2011

Fødselsdag...

...har Jacob ikke endnu, men da hans fødselsdag også er valgdag og familierne er for store til at holde en samlet fødselsdag har vi splittet det lidt op. I søndags holdte vi den første - ej, hvor han (og storebror) nød det!!! Jacob var godtnok mest optaget af båndet og gavepapiret, mens Mads var skuffet over det manglende legetøj i pakkerne. Jacob blev særligt glad for en af gaverne - den fra olderne - en el-tandbørste! Den er altså et hit til en 1-årig...lige pludselig kan vi få lov til at se tænderne og børste uden skrig og skrål...skønt! Kan varmt anbefales!

Ha' en god aften! Her står den på sy-tid. Har kastet mig ud i et par busker til Jacob i tyk jersey og rib i ben og liv...hmmm, gad vide om det lykkes at få det færdigt til fødselsdagen på torsdag (ellers er det jo godt at vi har købt legetøj også) ;o)

5 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud!! :)
  Stort tillykke med ham på torsdag! :)

  SvarSlet
 2. Sikke nogle dejlige billeder :o9 Og tak for tandbørste-tippet, det skal helt sikkert prøves, for det er bare en kamp med den børstning!

  SvarSlet
 3. KGaardsted > tak ;o)

  Lisbeth > tak. Det har virket ved begge drenge. Nu har de hver deres. Der er lavet en børnemodel, der spiller musik hvert minut. Mads er stadig helt indforstået med at vi skal høre min. 2 musikstykker inden vi er færdige... Så den er også langtidssikret ;o).

  SvarSlet
 4. Dejlige billeder af nogen glade drenge!

  Og du er kommet i gang med jersey, det glæder jeg mig til at se!
  knus

  SvarSlet
 5. Takker - ja, du fortalte jo at det ikke var så slemt og det går faktisk også rigtig godt...håber at kunne vise dem frem inden weekenden ;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...