lørdag den 3. september 2011

Skøn (sen)sommerdag ;o)

Hvor er det dejligt, når vejret viser sig fra den side det gjorde i dag! Vi har nydt den fine sensommerdag i Hvide Sande og dagen har bl.a. budt på frokost ude med udsigt over havnen, is, loppemarked (dog uden udbytte, prisen lå i den forkerte ende), besøg i genbrugsbutikker (blev kun til en Spiderman bil og nogle børnebøger - så god nat historien var sikret i dag) og leg i "haven" ved sommerhuset. Mine forældre fjernede sidste år træterassen og fik i stedet anlagt en større terasse, hvor der virkelig er plads til børnebørnene (og børnene), det blev nydt i dag!

De fine grisemåtter under gyngestativet er geniale et sted hvor græs er upraktisk. Sandkassens er også rigtig fin. Den kan ses fra stuen, derfor må den også god pynte når der ikke er børn i... ;o)

I sommerhuset findes der en del legetøj, bl.a. denne matchbox med biler (mon ikke den er fra 60-70'erne - ren retro):


Vi har også et par stykker derhjemme (dog nummeret mindre). Ud over at vække minder, er de også utrolige praktiske! Når vi er på tur glemmer vi aldrig en bil, det er nemt at tjekke om alle rum er fyldte...forstår ikke hvorfor de kufferter ikke stadig er fast på hylderne i legetøjsbutikkerne.

Bilerne her og derhjemme er en god blanding af nye og gamle. Det er sjovt at køre med biler, jeg selv husker fra min barndom ;o).

Go' aften - og søndag! :o)

2 kommentarer:

  1. Øj der kom Vito og jeg gerne og leget :0)
    Hold op det ser hyggeligt ud!

    SvarSlet
  2. Ja, det kunne være hyggeligt - I kommer bare ;o)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...