tirsdag den 26. juli 2011

Pakkeleg - skal du være med?

I dag kom posten med en dejlig pakke fra "Hos Maj", hvor jeg var heldig at være blandt de to første der skrev på hendes indlæg om pakkelegen her i Blogland - det betød at jeg skulle have en pakke fra hende og hun en af mig. Derudover skal jeg sende en pakke til de to første, der skriver en kommentar til dette indlæg...er det dig?

Regler: Send 3 pakker, modtag 3 pakker
(spørg hvis du er i tvivl om hvad det er jeg mener)


Er det ikke en fantastisk pakke jeg har fået?


Noget fint, papir, en skøn hæklet nøglering, svampeknapper, en wallsticker og nogle af hendes herlige ugler til Mads og Jacob. Hvor var jeg glad for den...lige min smag (det hele!). Det var Mads også (MEGET), så han ville med på billedet!

MANGE, MANGE, MANGE TAK!

Vi har leget lidt med billedet på http://www.picnik.com/ efter at have set et indlæg herom hos Sirianna. Som det nok er til at se har Mads hjulpet lidt til med valg af effekter... :o)

10 kommentarer:

 1. Hej Pia. Hvor lyder det hyggeligt med den pakkeleg, det vil jeg da super gerne være med til. Kan dog først sende om et par dage, da jeg er i Sverige. Knus Tamra

  SvarSlet
 2. Kan ikke stå for de lege her.. så vil gerne være med. hvis jeg må ;)

  Ajnat.dk

  SvarSlet
 3. Dejligt - det lyder godt ;o).

  Hvis I begge vil sendes jeres adresser til mig på pia_skytte(a)hotmail.com vil jeg få lavet en pakke, jeg håber I vil kunne lide...

  SvarSlet
 4. Sikke en lækker pakke du der har fået!! :)

  SvarSlet
 5. Dejligt at du er glad for pakken - og ekstra dejligt at Mads også var tilfreds!! Glæder mig meget til at få din pakke - så bli'r man lige 10 år igen...Hihi! Man blir ALDRIG for gammel til pakke-leg! God aften!

  SvarSlet
 6. Det er vi! :o). Det er da bare en rigtig hyggelig leg!

  SvarSlet
 7. Hejsa vil da også gerne prøve at lege med hvis jeg kan finde ud af det...... LOL

  SvarSlet
 8. Der er desværre allerede to, der har meldt sig :o(, men hold øje med deres blogs (link ovenfor -Tamra og Tanja). De modtager snart min pakke og så er det deres tur til at søge deltagere :o)

  SvarSlet
 9. Ups...... Den havde jeg vist forstået lidt anderledes...... Fortsat en god leg. :0)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...