torsdag den 14. juli 2011

Der er fart på hjemme hos os.

De sidste par måneder har Jacob været i ALT! Han lærte at stå før han kunne sidde...ja, det gi'r skrammer. Nu er balancen heldigvis ved at være med, så nu går det virkelig stærkt. Vi finder hver dag nye steder, der skal børnesikres. Utroligt så stor forskel, der kan være på børn. Mads var omkring 16-17 måneder inden han gik, frygter lidt at Jacob er klar inden han bliver et år. Allerede nu (10 måneder) går han rundt i køkkenet langs skufferne. Selvom vi har easyluk (og det skulle gøre skufferne svære at åbne) har han luret dem. Han står og vugger frem og tilbage med overkroppen inden der er vægt nok bag. Hvad skal det ikke ende med? Han er fuld af energi og er aldrig det samme sted særlig lang tid af gangen...puha, skal have øjne alle steder. I går stod han lige pludselig oven på den stol Mads har på sit værelse. Jeg sad lige ved siden af og læste for Mads, så det gik bare stærkt! Det gi'r altså nogle skrammer og nervøse trækninger ved hønemoderen...

7 kommentarer:

 1. Ej hvor er han da bare lækker og se lige det glimt han har i øjnene "ha ha moar" :)

  Tror tit at der er mere fart på nr.2 & 3 fordi man ikke kan være over dem hele tiden.

  SvarSlet
 2. Der er godt nok fart på ham!!! Og sikke morgenfriske i er :-)

  SvarSlet
 3. Binemor: ja, glimtet i øjet ser vi ofte i øjeblikket. Du har nok ret...er bange for at jeg ikke får overbevist manden om at vi ska' ha' en til.

  Jette: ja, vi starter skam 5:20 stort set hver dag...han vil jo gerne ha' det hele med :o)

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare en travl tid, når de finder ud, hvad de kan.

  Har selv én på 8 mdr, og han har lige fundet ud af at mave sig rundt over det hele, så nu er alle stikkene til lamperne trukket ud og alle - alle potteplanter væltet.

  Fin blog, du har. Jeg har strakt meldt mig som fast læser.

  SvarSlet
 5. Haha, det lyder som herhjemme - Otto, snart 11 mdr, går næsten selv og piller ved og i ALT! Man ender som en blæksprutte med mange fangarme :-)

  SvarSlet
 6. Vi er også i blåmærkealderen hos os. Den lille tornado flyver rundt i hjemmet, tømmer alle skabe og skuffer og vælter engang i mlellem. Det lyder som om Jacob knækker gåkoden lige snart. Sød lille fis han er.
  Kh V

  SvarSlet
 7. Fr.høll > velkommen til, kan læse du også får/har travlt med at jagte støvsugeren ;o)

  Bebe > ja, men ofte ikke med nok arme synes jeg.

  Vibeke > velkommen til. Ja, det frygter jeg lidt at han har...han må gerne lige være lidt mere med oveni hovedet, så mine nerver klare det og vi ikke allerede nu skal ha' klippekort til skadestuen ;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...