fredag den 15. juli 2011

Going green in the rain...

Ahhh...hvor nyder vi vores kærestedage. Desværre har vejret ikke rigtig været med os, så planerne om stjerneskud i Nyhavn er droppet.

Vi ankom til hotellet i går eftermiddag. Aftensmaden blev nydt her. Ikke dårligt, manden absolute favorit restaurant...men deres første i Lund ved Herning er nu noget særligt. Vi sad med udsigt til Tivoli.

Bagefter overgav jeg mig, og tog med i Imperial og så Harry Potter. Hmmm, lidt "spændende", da jeg kun har set en (kan ikke engang huske hvilken) og eventyrfilm aldrig rigtig har fanget mig...men han tager med til Take That her om nogle timer, så noget for noget ;o). Egentlig er jeg slet ikke rigtig til film... Har svært ved at holde fokus en helt film, men det gik og den var faktisk ok - ca. halvvejs inde i filmen var jeg da også "med" i handlingen.

I dag sov vi længe...selvom jeg næsten ikke mere kan finde ud af det. Vi stod først op lidt over ni - det vil sige hele fire timer senere end vi plejer :o). Vi har taget den med ro i dag, nydt en god frokost og shoppet lidt, det er bl.a. blevet til en sommerkjole (så nu må sommervejret gerne komme, så den kan luftes!!!) Var også et hurtig smut forbi Søstrene og opdagede, da vi kom tilbage til hotellet, at jeg da vist har kørt det grønne tema:


Nu ser manden Touren mens jeg sidder med en latte i den ene hånd og IPad'en i den anden hånd. Hyggeligt ;o)....og så er der heller ikke længe til at vi tager tilbage til ungdommen med Take That!

Ha' en dejlig fredag - og weekend.

- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Jernbanegade,København,Danmark

4 kommentarer:

 1. Hejsa

  Jeg har tildelt dig en blogaward, kig forbi min profil om du har lyst til at modtage den :-)

  KH Louise

  SvarSlet
 2. Hvor det glæder mig at I hygger Jer. Nyd nu koncerten :)
  Og hallo én blogaward(!) skide flot!!

  SvarSlet
 3. Åh, jeg gad gerne til koncert med Robbie - og de andre, når det nu skal være sådan.

  Håber, at det bliver en fed koncert - og at I får hygget max på jeres kæresteweekend.

  SvarSlet
 4. Louise > Tak, Louise - det var uventet men gjorde mig rigtig glad ;o)

  Binemor > Takker - som du kan se gjorde vi det :o)

  Fr. Høll > Robbie er/var klart den bedste

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...