mandag den 25. juli 2011

Det danske sommervejr KAN overraske positivt!

...og det gjorde det i dag. Vi har været i Djurs Sommerland hele dagen i dag og poserne med regntøj var ubrugte med hjem igen - dejligt! Efter at have set vejrudsigten på både DR og TV2 i morges, frygtede vi faktisk en noget våd fornøjelse. Turen har længe været planlagt med gode venner - så afsted skulle vi!!!

Mads var dog noget Mads-modsat i dag. Vores dreng, der normalt ikke kan få det vildt nok, ville ikke rigtig prøve nogle af forlystelserne!?! Det mest populære var mooncars (sådan en har han herhjemme + i børnehaven), legebordet i restauranten. (forskellige dyr, som han også har herhjemme), legelandet (sådan et har vi 10 km fra vores hjem) og legepladserne (som der også findes 4-5 gode af her i byen)...så det var sørme godt at vi pakkede lillebror, barnevogn, babygrej, madkurv og tilbagelagde godt 90 km og betalte 3 gange 225 kr. :o)

Alligevel var det nu en hyggelig start på sommerferien - ja, de næste 14 dage er hele den lille familie samlet...dejligt og tiltrængt! Begge børn er skoldkoppefri (vi venter blot på at de sidste sår falder af) og kan det passe at vejret måske bliver bare lidt varmere de næste 14 dage (håber, tror, håber, tror!). Jacob er også tilbage som den glade og smilende dreng han plejer at være. At han var utilpas i sidste uge skyldes dog ikke kun skoldkopperne...den lille mand har fået 6 tænder på 14 dage (de første)...stakkels lille fyr.


Nu sover drengene begge to sødt i hver deres seng og jeg sidder og leger med det filt jeg købte i Stof & Stil i fredags. Vi skal til grillaften i mødregruppen på onsdag og tænker, at en lille værtindegave til børnene kunne være på sin plads...tænker lidt i nogle vimpler med deres navne på. De er dejlige simple og jeg kan godt lide deres lidt naive look. Tænker at Mads måske kan være med til at lave dem i morgen...her er resultatet so far:


Ellers er der ikke de store planer for vores sommerferie i år, vi var jo i Spanien i slutningen af maj. Nu står den på familietid, leg, afslapning, havearbejde og måske et smut i sommerhus...og ja, så skal vi da også fejre mandens 31 års fødselsdag i næste weekend :o)

2 kommentarer:

  1. Det lyder da som om at I får en skøn sommerferie, for er ferie ikke der hvor man skal slappe af, nyde hinanden og komme ned i gear??
    Vi har besøgt gode venner i sommerhus i dag og heller ingen regn til os. Lækkert :)

    SvarSlet
  2. Det er korrekt, skal jo også lade op til rigtig jobstart ;o)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...