torsdag den 7. juli 2011

Cupcakes og byggeplaner...

I går bagte Mads og jeg de skønneste gulerodsmuffins (fundet her vores blev dog med hasselnødder og en anden topping...mmm, de er gode!


Men må indrømme at præsentationen kunne være bedre. Det har jeg nu taget konsekvensen af...jeg skal til workshop her. Skal afsted sammen med en veninde til august...glæder mig allerede :o)

I eftermiddag havde jeg jo arkitekten på besøg. Vi fik en rigtig god snak og delt ideer...glæder mig helt vildt til at se hendes udkast. Det vi har planer om er, at bygge en ny stue på (så den gamle kommer til at fungere som spisestue/alrum og vi får den størrelse vi altid har drømt om) og et værelse mere (så kontoret ikke behøver at ligge op ad børneværelserne). Derudover er drømmen at få en overdækket terasse, som ligner denne. Vi bor i en relativt nyt hus (bygget 2006/2007 som er på ca. 143 kvm, men vi overtog byggeprojektet da det var i gang (pga en skilsmisse), så der har hele tiden været lidt vi gerne vill ha' ændret, men grundet handelsprisen (vores hus kontra hvad vi ellers kunne få for pengene dengang) slog vi til. Det køkken vi har er dejligt stort, men på bekostning af spisepladsen. Det fungerer ikke optimalt i hverdagen (og endnu mindre når vi har gæster). Det seneste års tid har vi så gået og overvejet om vi skulle sælge og købe nyt, eller vi skulle kaste os ud i en tilbygning. Vi vil gerne have beslutningen på plads inden Mads skal begynde i skole om to år. Lige pt. er vi mest til tilbygningen. Vi er faldet godt til i området og en flytning (hussalg/køb plus maling, småtilretninger) løber også hurtigt op. Derfor har vi nu valgt at undersøge muligheden nærmere...- Posted using BlogPress from my iPad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...