onsdag den 20. juli 2011

Indretningsdrømme...

Hvor er det "farligt" at være så meget hjemme (barsel/sygebørn). Mit hoved er ved at eksplodere af ideer til ting jeg gerne vil ændre herhjemme. Nu får jeg det næsten til at lyde som om vi bor i en ruin...det gør vi altså ikke (huset er fra starten af 2007). Nej, jeg tror bare det er sådan jeg er skruet sammen...ideerne blomstre, når de får lov. Det har betydet et hav af haveprojekter (der kan ske meget med en jordbunke, sådan som det så ud for fire år siden) og senest at manden også er blevet lidt varm på en tilbygning (tiden må vise om det bliver til noget, venter spændt på arkitektens første udkast og prisoverslag).

I den lidt mindre målestok, drømmer jeg om lidt flere farver i køkkenet (min mand er vel det kan kalder farveforskrækket, så de skal sniges ind, de farver). Drømmen er at male en væg og så er jeg lidt lun på disse billeder:

Billederne sælges på etsy.com. Har du prøvet at handle via etsy.com...virker det?

Derudover synes jeg ikke rigtig Jacobs værelse er helt færdigt, ligesom kontor og stue lige mangler det sidste... Men hvad angår køkken, stue og kontor er jeg lidt afventende indtil vi ved om en tilbygning bliver til noget...

- Posted using BlogPress from my iPad

2 kommentarer:

  1. Fuck de er fede de plakater!!!!!

    SvarSlet
  2. Ja, og til den pris kan jeg da få lidt Eames stol ind i huset inden jeg får overbevist manden om nødvendigheden af endnu en stol i hjemmet ;o)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...