lørdag den 16. juli 2011

Hjælp søges/Skoldkopper og gyngehest

Hjemme ved drengene ventede en "overraskelse": SKOLDKOPPER :o(.
Ej, egentligt er timingen ok. Vi har ferie og skal ikke noget særligt den første uge, hvor jeg er alene med drengene...men de ser ud!!! Så det var ikke mine "normale" drenge jeg kom hjem til. Mads var mere træt...han ville bare gerne sidde og se film eller spille DSI...øhhhh? Jacob ville gerne sidde ved mig (altså sådan som andre babyer gør *smiler*). Det ligner ham ikke, der er altid fuld fart på - men egentlig var det lidt hyggeligt alligevel (...må man godt synes det?)

Hvor var vi dog heldige at det var fredag, der stod på vores billetter. Havde overvejet at lægge et klip fra koncerten ud på bloggen...meeen ville næste være unfair lige i dag.

Da vi kom hjem lå der en længeventet pakke fra USA og ventede på mig. Jeg har været forbi stofbutikken Spoonflower.com. Oprindeligt fordi jeg skulle bestille noget unika stof (mere herom senere når projektet er færdigt engang), men jeg faldte over nogle andre stoffer:

Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle med dem da jeg købte dem, synes bare de var så fine!

Men nu har jeg en idé - kan I huske "min" gyngehest?:
Jeg tænker at et af stofferne kunne være fint som sæde, men hvilket (har svært ved at vælge)? Og hvilken farve ska' jeg gi' selve gyngehesten?

7 kommentarer:

 1. Jeg ville enten lade være med at male den og bruge stof nr. 6 ELLER male den skrig-gul og bruge stof nr.3
  FEDE FEDE stoffer, jeg har også været forbi deres side, men øhh fru.økonomi-dame :) hvordan klarede du betalingen????

  SvarSlet
 2. Uhm. Jeg er helt vild med bjørnene, der fisker. Dem havde jeg valgt. Tror faktisk, at Conrad er nødt til at have noget sengetøj i det stof.

  Jeg ville som Binemor skriver så heller ikke male den - evt. shine det sorte op på den, så man forsat kan se det er en hest.

  SvarSlet
 3. Hej fra en af dine nye læsere :o)
  Selvom skoldkopper nok aldrig er decideret sjovt så ville jeg ønske du kunne sende lidt skoldkoppe-smitte min vej så min(e) dreng(e) kunne få det "overstået" nu hvor jeg har barsel til at kunne klare det uden en masse sygedage fra arbejde..
  Håber ikke dine er alt for plagede af det. Så kan du da sætte kryds ved dét ;o)
  Super fine stoffer du har fået sendt - kan godt forstå det er svært at vælge!
  God bedring fra Pernille

  SvarSlet
 4. Binemor og Fr. Høll >
  Tak for input - tror stoffet bliver det med fiskene...men er stadig meget i tvivl om maling eller ej. Der er nemlig en del kuglepenstreger på hovedet af hesten.

  ...og Libbie, betalingen gik helt fint med Visa'et. Kunne ikke stå for stofferne og når jeg nu alligevel "SKULLE" betale for forsendelse af det andet stof jeg bestilte, så var det vel ikke så dyrt (det er i hvert fald den undskyldning manden har købt) :o)

  Pernille > Du må MEGET gerne få dem! De kan afhentes med det samme!!! ;o). Jacob (Sept. 2010) er lidt for lille til at klare/forstå det, synes jeg. Men ok, så er det overstået uden dårlig samvittighed overfor arbejdsgiver (eller bedsteforældrene når de må hjælpe til)...og velkommen til ;o). Det Ann Kelle stof (med flyvemaskinerne) du har lavet pose af, har jeg også...det er så fint :o)

  SvarSlet
 5. åh jeg er helt vild med nr 2 :) Har du mon en lille rest du sælger?
  kh Emma

  SvarSlet
 6. Hej Emma - og velkommen til ;o)

  Jeg købte desværre kun en Fat Quarter den gang.
  Så har næsten ikke noget tilbage :o(

  Men designeren har stadig sit stof til salg via spoonflower.com, så du kan finde det og meget andet skønt stof her (hvor du også selv vægler stofkvalitet):

  http://www.spoonflower.com/profiles/bora

  Kh. Pia

  SvarSlet
 7. Undskyld, to fejl af nr. 2 og 6. Jeg har faktisk stadig lidt af nr. 2 - hvor meget skal du bruge - send evt. en mail til: pia_skytte(a)hotmail.com ;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...