torsdag den 28. juli 2011

Orden og Kaos...

Jeg ville glæde manden med, at skabe orden omkring min del af skrivebordet på kontoret (her hersker nemlig oftest kaos). Er det ikke blevet fint?
Men jeg må jo nok desværre erkende at drengene IKKE har arvet faderens hang til orden, men i stedet moderens evne til at skabe rod, for alt imens jeg forsøgte skabte orden, klarede de dette:

...og ja - det er Supermand kostume Mads har på. Man er en ret bestemt 4-årig når det gælder "tøj"-valg. Fik ham dog overtalt til anden påklædning da vi tog ind til byen, tsk, tsk....børn!?!

4 kommentarer:

 1. Hvor ser det skønt ud, ville ønske jeg kunne holde sådan en orden. Har sendt en mail, havde sendt en som så ud somom den var gået igennem, men nu har jeg prøvet igen. Du må endelig skrive hvis den ikke går igennem. Knus Tamra

  SvarSlet
 2. Det kan jeg nu heller ikke..men nu forsøger vi igen ;o). Tak, har fået den.

  SvarSlet
 3. Det er ligesom mine drenge - nu er vi fire til at rode i hjemmet - én til at rydde op. Det er forfærdeligt.

  Jeg håber virkelig, at de lærer det en dag, men hvornår det skulle være, ved jeg ikke, da jeg forsat roder godt og grundigt, indtil den får den helt store overhaling.

  SvarSlet
 4. Hej Pia! Det ser super godt ud - og orden er jo en fantastisk tilstand - om end en meget forbigående en af slagsen (i hvert fald hos os!!!)
  Jeg har været på posthuset og hente pakken fra dig idag! Og jeg må sige TUSIND TUSIND tak! Sikke en skøn pakke! Elsker den fine dukke, de lækre stofstykker og alt det andet lækre krea-guf!! Det bedste var dog næsten dit kort - det var super sødt af dig - og hold op hvor det varmede!!! God aften!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...