torsdag den 21. juli 2011

En ny Poul Pava?

Mads overraskede mig i går. Min lille dreng, som tidligere har haft svært ved at holde fokus længere tid af gange har tegnet noget, der ligner! (...synes i hvert fald moderen).

Efter Jacob var lagt ud til formiddagsluren fik Mads lov til at se fjernsyn imens jeg smuttede i bad (har opdaget af vores kabeltv i denne måned har NickJr som ekstrakanal og det er en kanal for 2-6 årige...god timing når vi er ramt af 2 gange skoldkopper). Da jeg komme ud af badet har han hentet hans tegnebog og viser mig at han har tegnet den robot i fjernsynet. Normalt er jeg ikke særlig forvent (lidt runde cirkler og streger frem og tilbage, måske et par klip med saksen og masser af lim) og måske derfor nem at imponere, men det ligner da lidt, gør det ikke?Jeg var/er forelsket i hans lille robot...men måtte jeg få det, NEJ! Den skulle klippes ud og leges med. Efter han var lagt i seng tog jeg den og gemte den, er man så en dårlig mor???

Er så vild med de første naive streger fra et barn. Håber på mange flere fine eksemplarer fra hans hånd - måske endda nogle jeg får ;o)

Ha' en dejlig dag, nu vil jeg nyde synet af min lille model (de er lige de største, bukserne, men bortset fra det er de fine til ham) indtil han skal besøge drømmeland igen om lidt...

- Posted using BlogPress from my iPad


8 kommentarer:

 1. Ej hvor er det bare en fin tegning :o)
  Kan godt forstå den skulle gemmes. Glæder mig til det er min tur til at få en fin tegning fra William (der ligner noget)

  SvarSlet
 2. Neeej hvor er den fiiiin, skulle næsten få den kopieret over på sådan noget stryge haløj og på en t-shirt...

  Jeg skriver også til dig ang de der fodaftryk, de koster kun 350,- hun laver
  to stk, fordi der er en chance for at de springer i branding. Du skal da bare have lavet af alle børnene. Hun har nogle fliser hvor der står siff 8 år de er så fine. Du skal ringe og sige at i kommer og skal have lavet aftryk så gør hun pladerne klar, det tager tid at rulle leren lige og flad.

  God sommer

  SvarSlet
 3. Jeg elsker også de streger børnene laver så flittigt og har mange i ramme. Men jeg kan se mange af dem falmer så måske man skulle laminere dem først...

  Bukserne er altså gode til ham :)

  Hvad er nu det for nogen fodaftryk???? Blir jo helt nysgerrig :)

  SvarSlet
 4. Jeg kunne forresten så godt tænke mig de der bokse under indlæg "you may also like" - hvordan får du dem sat på?????????????????????

  SvarSlet
 5. Altså jeg synes jo ikke at Poul Pava er noget særligt, men Mads´ ville jeg gerne havde haft på væggen. Den er så fin.

  Jeg har givet dig en award, men kan se, at du tidligere har modtaget den. Jeg synes dog, at du fortjener den, så derfor får du den altså igen. Jeg læser altid din blog med største fornøjelse.

  SvarSlet
 6. Pernille > ja, det er også lidt hyggeligt at de er begyndt at komme. Gæt hvad der var med posten i dag...1000000 tak :o).

  Kaptajn Willy > god ide, det kunne være det skulle afprøves :o). Ej, det ska l jeg altså ha' manden overtalt til...

  Libbie > ja, må få taget mig sammen til endnu et par. Har stof liggende til et par i blød demin, så det er bare at komme igang! Fodtrykkene er helt fantastiske, du kan se dem på Kaptajn Willys blog. De er lavet i ler i flotte pastelfarver ikke grove, men fine næsten porcelænagtige...jeg er i hvert fald lidt småforelsket :o). Hvordan du får "You may also like"-billederne ligger der en fantastisk beskrivelse af på Mamma Mias Verden. Hvis du klikker på etiketten "hjælp til blog" linker jeg til den i de indlæg. Der er også en masse andre fif til os ny-bloggere.

  Fr. Høll > Tak, hvor er du sød. Nyder også at kigge ind hos dig. Du har ret Poul Pava har været noget over eksponeret...du kan jo få alt med hans malerier og så er det som om det bliver for meget! Er også meget mere glad for "min" unika produktion af Mads ;o)

  SvarSlet
 7. Tusind tak Pia! Men for f da :)
  Hvor står vores Blog ID nr?????????
  Det virker bare slet ikke for mig *griner sådan lidt anstrengt*!!

  SvarSlet
 8. Øhhh, blog ID nr. Det synes jeg da ikke lige jeg skulle skrive. Skulle kun bruge mit login (email) og kode til Google/blogspot...hmmm, øhhh...må blive dig svar skyldig...desværre :o(. Ellers ta' et skærm print og send til min mail, måske jeg så kan guide dig videre.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...