lørdag den 30. juli 2011

Momiji, er de ikke skønne?

Er de ikke skønne?


Synes der er mange fine varianter og er sikker på at de ville pynte hjemme ved os (hvis manden ellers kan overtales). Billedet er fra http://www.designdelicatessen.dk

Hvor er det dejligt at sommeren er kommet til Danmark lige netop i vores ferie :o). Jacob nyder at "komme på græs"...der er virkelig fart på!

Den helt specielle ormeteknik, han normalt bruger til at komme hurtigt frem (det går MEGET(!) hurtigt), er lagt på hylden og i stedet kravle han som "normale" babyer når han er udenfor.

Mads og Jacob har begge været i vandet i dag. Dog ikke havet...det skulle den store i hvert fald ikke(!) og den lille fik ikke valgmuligheden. Heldigvis har olderne et gammelt zinkkar Mads kunne pjaske i og vi havde babybadekar med til Jacob...det var et hit.

Jeg er også næsten blevet klar til fødselsdagsfejring i morgen. Der er bagt pizzakagemænd, boller og hindbærssnitter. I morgen inden gæsterne kommer skal salaten klares...og så har manden også bestilt en bær-lagkage. Det burde kunne nås selvom ungerne har været i feriestemning de sidste par dage og sovet helt til 6:30 (normalt 5:20) og 7:30 (normalt 6-6:30)...

- Posted using BlogPress from my iPad

6 kommentarer:

 1. Hvor er han sød din lille Jacob :o) Og held og lykke med overtalelsen, hi hi det er ikke altid nemt med alt det vi ikke kan leve foruden. Herhjemme er vi heldigvis nogenlunde lige gode om det, han ønsker sig bare store ting som fjernsyn osv. - og ja, så er en ny vase el. lign trods alt mere overkommeligt :o)

  SvarSlet
 2. Sådan er det også her...han mener bare vi har mere glæde af hans ideer end mine. Men heldigvis tjener jeg da selv snart penge (mere end barseldagpenge) igen. Selvom jeg nu da gerne ville have haft et par måneder herhjemme endnu ;o)

  SvarSlet
 3. Jeg håber at du bliver klar med alt det du gerne vil og får en kanon fødselsdags-søndag med masser af solskin :)

  SvarSlet
 4. Håber det har været en skøøøøn fødselsdag! Her har solen skinnet! Og sikke dejlige billeder af Jacob!

  SvarSlet
 5. Hej Pia

  Herlige billeder :-) Det ser skønt ud! Håber at I har haft en god fødselsdag.

  Hvis du sender mig en mail på mettekirkeskovjensen@gmail.com, så kan du sagtens nå at få en suttesnor til sommerpris - og vimplen også.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 6. Tak, vi blev klar og fik endnu en solrig dag :o)

  Ja, Jacob nyder det virkelig.

  Mette > jeg sender dig en mail ;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...