torsdag den 7. juli 2011

Hama flagranke

Så fik jeg foreviget hama flagranken (på opfordring af Mette). Resultatet er faktisk blevet ret fint, hvis jeg selv skal sige det :o)
Flagene er bundet sammen med en tynd lædersnor. Der hvor tallene kan sidde er der lavet dobbelt længde. Jeg har lavet et par s-kroge af noget ståltråd (ville være pænere med alm. ståltråd, tror jeg, men det havde vi ikke), så tallene kan udskiftes.

Det eneste jeg er lidt ked af, er at jeg ikke fik lavet tallene spejlvendt. Jeg kan nemlig bedst lide den side hvor de ikke er smeltet, men det er jo en smagssag...

Go' aften!

...bemærk i øvrigt alle de dejlige ribs på busken bag hegnet. Det er helt vildt hvor mange der er i år - opskrifter til anvendelse modtages med kyshånd :o)


- Posted using BlogPress from my iPad

5 kommentarer:

 1. Altså en go idé!
  Måske jeg skulle hugge din idé og lave en flagranke til Anna´s 8 års fest om 14 dage :)

  SvarSlet
 2. Super fin! Jeg har for øvrigt planer om at lave noget syltemøj eller saft der indkluderer ribs, giver lyd fra mig hvis det bliver vellykket :-)

  SvarSlet
 3. Binemor: Det er du velkommen til. Det er planen at denne skal hænge på fødselsdagsbarnets dør, men hvis din skal hænge så den kan ses fra begge sider bør du måske lave to med tallet (og så lime dem sammen), så det kan læses fra begge sider - go' fornøjelse :o)

  Bebe: det vil jeg glæde mig til at se. Har nemlig ikke rigtig nogle opskrifter med ribs ;o)

  SvarSlet
 4. Hvor er den bare fin - super god ide!

  SvarSlet
 5. ej hvor er det dog en fin idé.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...