mandag den 14. november 2011

Så lykkes det!...(og lidt om Jacob)

Ta Da!!!

Siden mit første forsøg har puden ligesom fået lov at ligge lidt for sig selv - jeg ved nemlig ikke noget mere kedeligt end at bruge min opsprætter!

Når jeg nu ser den færdige pude kan jeg da godt være lidt træt af at jeg ikke bare fik gjort det med det samme...

Tak for hjælpen og forslaget om at ri først Lene - det virker! - og tak for det kærlige skub, Lisbeth :o)

...så mangler jeg bare at lave den anden!

Var heldig at få en tid ved lægen med Jacob i dag. Heldigvis har han hverken hals- eller lungebetændelse. Desværre skyldes hans hoste i stedet Astma :o(. Han er egentlig bare almindelig forkølet. Astmaen betyder, at han får en masse voldsomme hosteanfald. Vi har tidligere fået noget andet medicin til ham, men det virkede ikke og gjorde ham i stedet MEGET aktiv...hvilket primært var om natten :o(. Nu har vi så fået (eller betalt!) en maske til ham. Den er jeg ved at gøre ren, så vi kan begynde at bruge den i morgen. Håber det kan hjælpe den lille mand (og hans forældre) til at få noget sammenhængende søvn uden hoste...åhhh, jeg håber det virker, men må indrømme at jeg frygter at skulle give ham den. Han skal trække vejret i den 10-20 gange...tænker umiddelbart: mission impossible (håber på mirakler).

Selvom Jacob var syg i dag fik han skabt en "dejlig" stressende morgen. Ikke nok med at mandag altid er lidt mere stressende end andre morgener (fordi drengene skal ha' flyverdragter, vanter m.m. med i børnehave/vuggestue igen) skulle vi i morges jo også lige have pakke det Jacob skulle ha' med over til min mor...og gerne køre i god tid så jeg kunne nå at aflevere ham inden mødetid. Da vi havde pakket og vi alle skulle ud af døren var Mads' ene termostøvle forsvundet!?! Med en stor naturlegeplads og obligatorisk udetid er de altså et must! Derfor blev en større eftersøgning sat i gang. Efter et kvarters tid kommer manden i tanke om Jacobs store forkærlighed for vaskemaskine og tørretumbler...ta da: et stk. termostøvle str. 33 i vaskemaskinen...!

Den dreng gemmer og flytter om på alt pt.!

8 kommentarer:

 1. Wow Pia. - Hvor er den da bare mega fed!! Den uvidende syerske må spørge om du har fulgt et mønster eller fantasien!! Håber jeg bli'r ven med min symaskine meget snart!! Heldige sofa siger jeg bare!!

  SvarSlet
 2. Puden blev SÅ fin!
  Øv hvor er det bare træls med Jacob - den stakkel! (og stakkels jer!) Håber det nu blir bedre m masken (mon ikke han vender sig til det ret hurtigt?) God hurtig bedring! :)
  Kh Bodil

  SvarSlet
 3. Ps. Hvor er det bare sjovt med den støvle - men det var det nok ikke på det tidspunkt :)

  SvarSlet
 4. Ihhh jeg er os bare vild med din pude - sig meget gerne til hvis du vil lave et par stykker på bestilling til mig?!!!

  Det er synd for jers lille mand - krydser for han snart er frisk igen og medicinen vil virke og at i ikke skal have for mange kampe med masken .... uf ...

  God dag :-)

  SvarSlet
 5. Flot pude!! God bedring til Jacob. Jeg havde også astma som lille, men voksede fra det.

  SvarSlet
 6. Jeg synes godt nok, I kæmper med meget sygdom! Her kan jeg også høre, at vi lægger op til omgang host og snot . Ud over at manden snotter og hoster, så er børnene også startet op her til morgen... Selv om jeg elsker efteråret, ville jeg gerne være alt snottet mm foruden. God bedring med Jacob og pøj pøj med masken!

  SvarSlet
 7. Jeg håber virkelig, at masken kan hjælpe jer. Det er så slidende ikke at få sin natte søvn og jævnligt at skulle finde alternativ pasning til syg barn.

  Det er en totalt fed pude, du har fået syet dig.

  SvarSlet
 8. Maj > tak, det er Lisbeth (leizysbarslerier.blogspot.com) der har klippet trekanterne til mig efter jeg længe havde beundret hendes puder. Hun var så sød at sende dem til mig for efterhånden længesiden. Tja og så var det "bare" at sy dem sammen og finde en bagbeklædning og et pippingbånd, der passede. :o)

  Bodil > tak, ja vi trak da også lidt på smilebånden... :o)

  Julie > Tak, men det er jo egentlig ikke "mit" design ;o). Når jeg kan sy den er jeg sikker på at du også kan! Ja, han har desværre været lidt hårdt ramt på det sidste :o(

  Danagonia > tak, håber også han gør det ;o)

  Auvills Univers > ja, det synes jeg også :o(. Håber det snart går den anden vej - og at I slipper :o).

  Rie > ja, heldet har ikke ligefrem været på vores side på det sidste - vil mene at vi er stresstestet nu :o). Ja, det er dejligt, når Blogland bringer nye ideer...og det endelig lykkes at efterligne ;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...