søndag den 27. november 2011

I'm dreaming of white Christmas...

...indtil da må jeg komme i julestemning ved hjælpe af julemusik og julepynt, så det er jeg i gang med ;o).

Der findes ikke noget mere hyggeligt en at få kasserne ned fra loftet og "opdage" pynten på ny...
Sidste år skete det dog med sne udenfor vinduerne, det gav ligesom julestemningen et pænt kick op ad...i år må jeg desværre nøjes med kraftig blæst og regn, regn, regn...det er bare ikke helt det samme :o(.

Det bedste af mit julepynt er oftest det jeg har fået af andre. Min oldemor var rigtig god til at male porcelæn (måske det var noget man skulle prøve en dag?). Hun har lavet den sødeste engle og hus til henholdsvis juletræslys og fyrfadslys. Dem er jeg ikke helt kommet til endnu, så dem må I ha' til gode. Til gengæld har jeg lige fundet det sødeste rensdyr min mor har lavet til mig (opskriften er fra Hendes Verden, tror også den stadig er at finde på deres hjemmeside). Er den ikke kær?

Go' søndag/1. advent ;o)

5 kommentarer:

 1. Elsker også julepynt der har en historie bag! og alligevel kan jeg ikke lade være med at købe en masse selv ;)
  Super sødt rensdyr - tror da jeg vil se om opskriften ligger derinde endnu!

  Karen

  SvarSlet
 2. Jow den er kær :-) - god 1. advent her i regn og en blæst, der lige har ødelagt vores ene store udendørslyskæde - ØV.

  SvarSlet
 3. Den er rigtig sød, og det er nemlig hyggeligt med julepynt med historie bag. Og med hensyn til vejret så tænker jeg; det var en mørk og stormfuld aften... og det leder da tankerne en lille smule hen på jul hvis man ellers er til The Julekalender ;-) Go' aften.

  SvarSlet
 4. Hej Pia.

  Du er modtageren af mit bidrag til Kreative Pakkekalender.

  Bidraget er færdigt, mangler kun at blive vasket, og jeg vil helst ikke sende en våd pakke, så hvornår skal du åbne pakken – er det ok at modtage pakken på fredag/lørdag ?

  Mange hilsner
  Bettina

  SvarSlet
 5. Karen > den er der stadig, hvis du søger på "strikket rensdyr" skulle den gerne komme frem. Jeg er også rigtig god til at købe julepynt. Specielt når det er på tilbud i januar. Så bliver jeg så overrasket året efter når jeg "opdager" det igen ;o)

  Bettina > øv, nej da. Vi har endnu ikke fået vores ud, måske meget godt at det er mit projekt i aften.

  Marie > nå ja, lidt julevejr var det jo...hmmm, men så må jeg jo være Gertrud Sand med den store kasse med jule pynt (selvom det her er kasser!) ;o)

  Bettina Markussen > glæder mig ;o). Har skrevet til dig på din blog...det er først den 6., så der er tid nok...

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...