søndag den 20. november 2011

Vinterkoldt og snotnæser...

Ud skulle vi i går! En masse praktiske ting skulle klares, så i går eftermiddag trak vi alle i vintertøjet.

Og så fik vi savet i noget at det træ, vi have med hjem fra skoven, så  i dag har Mads og jeg lavet nisser i træ (Mads har malet ALLE nissehuerne UDEN at miste tålmodigheden undervejs!):

(Mads' søde nisser - en mor og en far nisse)

Er det for tidligt at sætte nisser ud ved hoveddøren???

I dag er endnu en ugle også blevet til. Mads havde forelsket sig i den ugle jeg sender til Mette (Frejval), så jeg overgav mig i formiddags og fik lavet en til ham også :o).

Arbejdet blev fulgt på tæt hold af Mads og stof til hjertet valgte han selv.


Hos Maj har i øjeblikket en "vis mig din adventskrans" kørende, synes det er så hyggeligt når der er ny inspiration at hente (selvom jeg ofte ender med en traditionel udgave). Derfor får I lige et billede at min i år (selvom jeg har vist den tidligere).

God søndag - nu vil vi ind til kaffe ved Olde og Oldefar ;o)
 

9 kommentarer:

 1. Sikke en masse søde nisser :) og nej det er ikke for tidligt ;)

  SvarSlet
 2. Hvor hyggeligt han er så tålmodig og i kan lave det sammen :-) Jeg har lige i dag lagt gran i en flad kurv og sat nogle lanterner i granet, som skal stå uden for. Fik en enkelt kommentar på om det ik var lidt tidligt. Men det bestemmer man da selv. Så sæt du bare nisserne frem ;-)

  SvarSlet
 3. Tanja > ja, og det var et hyggeligt lille projekt. De er kommet ud, Mads kunne ikke vente. Dem han selv har lavet skulle dog ikke ud i kulden, så de står i vinduet inde på hans værelse...så er de også nemmere at sige go' nat til ;o)

  Marie > det er heller ikke så tit det sker, med det var åbenbart tilpas spændende og han havde jo også selv hjulpet far med at save dem til. Mads mente heller ikke at det var for tidligt ;o)

  SvarSlet
 4. Sikken herlig børneaktivitet! Og ud med dem - når vi nu bruger så meget tid på at lave alle disse skønne julekreativiteter, skal vi jo også have tid til at nyde dem!
  Din adventskrans er virkelig flot - jeg har ikke en gang fået købt lysene endnu :(

  SvarSlet
 5. Det kan anbefales - det var så hyggeligt ;o)
  Tak - du må i gang, det er jo snart ;o)

  SvarSlet
 6. Sikke en smuk dekoration Pia - er vild med dådyrene! - og din super dygtige og tålmodige søn:)

  SvarSlet
 7. Tak, ja dem kunne jeg heller ikke stå for da de lå i Brugsen - har haft dådyr stående i vinduerne de sidste par år (lidt større udgave), så i år skulle de altså også i adventdekorationen.

  ...ja, vi arbejder stadig med det med tålmodigheden ;o)

  SvarSlet
 8. Lige de der to dådyr stod uden for vores drillenisses dør i morges. Det er da lidt sjovt. Mon vores drillenisse handler dådyr samme sted som du?
  Iøvrigt en fin, fin krans.

  SvarSlet
 9. Det tror jeg faktisk du har ret i - tak ;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...