onsdag den 16. november 2011

Endnu et mønster

Hvor er det sjovt, som min blog synliggøre, at jeg har det med at falde over noget i perioder...

Min sidste "perioder" var jule/grantræer - nu er ser det ud til at det er harlekintern, der hitter herhjemme:Det tapet, jeg har brugt til køkkenet har jeg købt af Junette efter at havde set det første gang ved Rebekka - synes det pynter på drengenes køkken fra IKEA (har planer om at gøre mere ved det senere...).

Badeforhænget er købt i Tiger, mener det var 40 kr - og her er kun halvdelen (så der til at udskifte) - det er da billigt(!), samtidig købte jeg også kaffekrukken, der efterhånden også er udbredt her i Blogland:


Ja, og tidligere har jeg jo vist puden og kortet til barnedåben:


 

Herhjemme kommer tingene vist lidt i "perioder" - gad vide, hvad det næste bliver? :o)3

10 kommentarer:

 1. Jeg er også faldet for harlekintern. Kender godt det med at nogle ting kommer i perioder. Og så er jeg lidt ærgerligt over jeg ikke kan finde de kort i Tiger, synes de er meget fine til billige penge.

  SvarSlet
 2. Ja - har også brugt dem meget :o)
  Skal jeg tjekke om der er flere i vores butik? Hvor mange er du interesseret i, hvis der er?

  SvarSlet
 3. Ej hvor er det sødt af dig, meget gerne hvis du kommer forbi. Hmm 5-10 stk alt efter hvad der er. De kan jo også bruges i til at lave billeder af tænker jeg.

  SvarSlet
 4. Jeg kigger efter - og så hører du fra mig :o)

  SvarSlet
 5. Det er da også bare et flot mønster og nogle festlige/glade farver :o)

  SvarSlet
 6. He he, ja det kender jeg vist godt. for en del år siden købte jeg en broche med en sommerfugl, så kom der et par sko til med en sommerfugl, herfter et bæltespænde...pludselig begyndte alle at give mig ting med sommerfugle, for det var jo ligsom mit dyr! Når jeg tænker over det, så er det ofte ting med dyr jeg bliver bidt af, eller en farve.
  Jeg har faktisk længe tænkt over at lave et lignende indlæg, med et dyr der er flyttet ind i flere forer her den seneste tid;-)

  SvarSlet
 7. Fine harlekin ting forresten, det glemte jeg jo helt at skrive;-)

  SvarSlet
 8. Ja og dejlige farverige ;o)

  Linsens > glæder mig til at se det ;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...