søndag den 13. november 2011

Efterår + børn = sygdom....

...endnu en gang har jeg puttet en sløj, varmt dreng - hvornår stopper det? :o(

Synes efterhånden, at vi har taget vores del! Det er Jacob, der halter igen, igen. Det er altså hårdt at starte i vuggestue!!! Jeg håber det bare er en tand, der driller, men frygter det værste - han hoster nemlig også en del :o( . Min mor, der heldigvis er stoppet tideligt med at arbejde, har lovet at stå stand by i morgen...hvad skulle vi gøre uden forældre/bedste forældre!?!

Jacob virkede ellers MEGET frisk i morges. Fætterens barnedåb startede allerede kl. 9 og det var en af de længere gudstjenester +60 minutter. Det var noget af en prøvelse for os at kontrollere Jacob bare nogenlunde. Som jeg tidligere har nævnt er han en MEGET aktiv lille dreng, der altid er på udkig efter udfordringer/eventyr...så +60 minutter begrænset til en bænk og 2-3 meters gulvplads var absolute ikke et hit! Vi klarede næsten hele gudstjenesten inden Jacob vandt og faderen tog ham med ud i våbenhuset de sidste 15-20 minutter.

Efter gudstjenesten var der brunch i familiens nye hus - og hvilken brunch - mmm, fik en masse nye ideer til næste gang vi skal have gæster til brunch :o)

Min (Vores!) hjemmelavede gave blev modtaget med glæde af familien - heldigvis. Det er kun anden gang jeg giver en 100% hjemmelavet gave - så havde altså lidt nerver på, da der blev åbnet pakker.

Da jeg var ved at pakke gaven ind i går aftes fik jeg en idé til endnu en lille ting, så sættekasse, vimpelranke og stofslange fik selskab af et lille billede:

Og nu jeg var igang med dymo og hama-perler fik kortet fra Tiger lige lidt ekstra pynt:

Mønster til badeanden har jeg fundet lige her  - paddehatten har jeg selv fundet på med udgangspunkt i et korstingsmønster fra et gammelt nummer af Hendes Verden...

Så sådan blev kom gaven til at se ud til sidst:

Og sådan kom sønnen til at se ud i de nye bukser (der også blev lige det længste, selvom det er anden gang jeg forsøger mig med mønsteret). Lommerne sidder derfor lige lidt for lavt, men til gengæld kan han kravle alt det han vil i dem - jeg kan bare skifte lommer når de bliver slidte :o)...mon tredje gang er lykkens gang???


Nu vil jeg nyde roen så længe det kan lade sig gøre - frygter lidt for natten (mht. Jacob). Burde måske bare smutte tidligt i seng...men det er jeg altså bare så dårlig til at gøre. Jeg absolut B-mennesker(!) og derudover nyder jeg også roen og muligheden for at gøre lige hvad jeg vil når drengene er lagt ;o)

Ha' en god aften!

9 kommentarer:

 1. Rigtig flot gave! Meget bedre at få noget der er hjemmelavet efter min mening ;-) Og puha kender det alt for godt med det sygdom, min datter er også puttet med høj feber, hoste og mellemørebetændelse, øv nætterne er bare hårde. Go' bedring hos jer.

  SvarSlet
 2. Ja, det er utroligt - øv :o(. Også god bedring til jer (vi var igennem de tre ting for godt en uge siden!).

  SvarSlet
 3. Sikke nogle fine ting du har lavet :) Her har vi også en varm dreng med en hoste der ikke lyder alt for godt... desværre er bedsteforældrene selv syge, så dem kan vi ikke trække på denne gang :-/ God bedring til jer.

  SvarSlet
 4. Jeg ville da også ELSKE at få sådan en lækker gave som der virkelig er lagt kærlighed i!!
  ..og syge børn(!)hmm Victor har også lagt hele weekenden og efter en tur ved lægevagten her til aften fik jeg ret - halsbetændelse og én grum én af slagsen, så heldigvis ku jeg putte ham med pencillin, så ved jeg at min glade dreng har det meget bedre i morgen hvor han og mig så skal hygge HELT SELV, endda uden Emil, åh det er længe siden sidst!
  kh

  SvarSlet
 5. Karina > øv, håber han har det bedre i morgen...god bedring med ham ;o)

  Binemor > øv, med Victor - god bedring med ham. Frygter også at det er noget i den retning Jacob har fået fat i. Er det ikke bedre i morgen må jeg se om jeg kan komme igennem til lægen - mandag morgen er normalt lig med MEGET LANG telefonkø :o( Håber I får hygget sammen alligevel og nydt at der ikke er en lillebror ikke tager opmærksomheden ;o)

  SvarSlet
 6. Rigtig fin gave. Elsker når der er lagt arbejde og personlighed i en gave:)
  Rigtig god bedring med drengen - håber I snart er ovre al den sygdom:)

  SvarSlet
 7. Wow en fin gave Pia. Kan da godt forstå de blev glade for den :o)

  Rigtig god bedring til Jacob - håber ikke det bliver en af de slemme omgange!

  Kender alt for godt problematikken med, at man burde gå tidligt i seng fordi man aldrig ved hvad nætterne bringer, men samtidig er det bare så svært at stikke i seng når drengene er puttet om aftenen og man endelig kan få lavet lidt af det man gerne selv vil (det er jo det eneste tidspunkt man kan få lov at være egoistisk og lave lige det man selv vil :o))
  Jeg fortryder hver morgen at jeg blev længe oppe, men jeg nyder hver aften hvor jeg gør det :o)
  Hmm.. vægelsind og ambivalens..

  Rigtig god mandag

  SvarSlet
 8. Malene > Tak. Det er så hyggeligt at lave gaver til babyer (og deres forældre).

  Pernille > Tak. Det er heldigvis gået bedre med ham i dag :o)

  Ja, utrolig man ikke lærer af sine fejl...og på den anden side er det jo også i de timer jeg henter energi ;o). Go' aften

  SvarSlet
 9. Man kan da kun blive glad for den gave! Super flot..
  Kunne du ikke lige give mig et par gode ideer til brunch :p det er nemlig også vores plan til Adams barnedåb :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...