onsdag den 30. november 2011

Jeg har puttet en glad dreng på 4 år...

...og vil sige go' morgen til en glad dreng på 5 år!

Trods Jacobs sygdom (han røg på penicilin) har vi holdt en go' (før)fødselsdag for Mads her til aften sammen med olderne, mormor og morfar min bror og hans kæreste - på søndag er Troels' familie (forhåbentlig er "pladsproblemet" løst til næste år).

Midtpunktet har fået en masse gode gaver bl.a. Smølfehus og beboere, Cars LEGO, bogstavsklodser, flyverdragt, chokoladejulekalender og ur - tror vi har svaret på spørgsmålet "hvad er klokken nu?" mindst 20 gange inden sengetid (tak mor og far!)

I morgen har både Troels og jeg fri. Drengenes børnehave/vuggestue har nemlig også fødselsdag, så vi starter dagen med lidt gaveudpakning (han får slangen og smølfebukserne) inden vi kører over i børnehaven/vuggestuen og spiser morgenmad (der er kaffe og rundstykker). Bagefter tager Troels og jeg (og måske Jacob?) hjem igen. Ved frokosttid går turen tilbage til børnehaven hvor
Mads skal dele ud (han har bestilt rosinpakker, så det bliver en nem omgang). Bagefter kører jeg ham over til mormor og morfar, der har bedt om lov til at låne ham indtil han skal til gymnastik. Vi henter ham derfra og så går turen hjem til aftensmad og hygge og den sidste fødselsdagsgave - et Playmobil sørøverskib.

Håber han får en rigtig god dag! Kan tydeligt huske hvordan aftenen for 5 år siden så ud. Ved denne tid var hele familien ude at spise og fejre min mormor og morfars bryllupsdag - og jeg var uvidne om, at jeg tidligt næste morgen ville vække Troels og fortælle ham, at nu var det vist ved at være nu (Mads kom 10 dage før termin) og ved en 13:30-tiden var vi forældre for første gang. Kan (vil) slet ikke huske hvordan det var slet ikke at få hans søde go' nat og go' morgen kys...glæder mig til at fejre dagen med ham i morgen ;o)

10 kommentarer:

 1. Stort tillykke med ham. Den først halvrunde fødselsdag - det er en stor dag.

  Håber, at I får sygdom lidt på afstand, så det ikke tager hele opmærksomheden fra fødselsdagsbarnet.

  Piratskibet skal nok falde i god jord. Det gjorde det hér 1. søndag i advent. Havde fundet det brugt på nettet og var en delegave til de to store.

  SvarSlet
 2. Tillykke med ham. 5 er en dejlig alder. Håber snart alle er raske igen.

  SvarSlet
 3. Lyder som nogle dejlige gaver han har fået! Her falder Cars altid i god jord! Skønne ord omkring det at blive forældre, det er utroligt så stor en forandring der kan ske på så få timer, og nu kan man slet ikke forestille sig tiden uden en lyden af en der kommer trissende om natten og siger "muuuar" :-)

  SvarSlet
 4. STORT tillykke med ham - jeg håber i får en dejlig dag :-)

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med Mads.. må i alle få en lækker dag..

  Og god bedring med Jacob..

  SvarSlet
 6. Stort, stort tillykke med din STORE dreng :-) 5 år - hvor bliver tiden af??? Håber Jacob er blevet frisk igen, så I får en rigtig festlig dag sammen... Hvor er kagen bare flot - blev den serveret i går?
  KH herfra

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med sønnen :-) Håber I har haft en dejlig dag! Og god bedring til den mindste.

  SvarSlet
 8. Rie > tak, mormor og morfar var søde til at hjælpe så han fik al den opmærksomhed han kunne ønske sig...og ja, piratskibet er virkelig et hit!!! Heldig at BR nåede at få flere hjem (de var billigst - var ikke så heldig som dig) ;o)

  Marina > tak - det håber vi også! :o)

  Martina > tak. Nej det er rigtigt. Her er alt drengelegetøj (som han kalder det) i høj kurs. Nej, det er rigtigt. Skal bare lige acceptere at han er blevet så stor at han selv klarer toiletbesøgene om natten (min lille dreng!?!), vi arbejder dog stadig på at huske at skylde ud bagefter ;i

  SvarSlet
 9. Frk. Munk > tak, ærgerligt at han ikke kom til at dele fødselsdag med din lille pige ;o)

  Tanja > tak, tak ;o)

  Bodil > tak, ja skal lige vende mig til at det går så hurtigt med ham! Jacob er desværre ikke ovenpå endnu, men mormor og morfar hjalp med at give fædselsdagsbarnet en fantastisk dag alligevel. Ja, kagen blev spist onsdag...

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...