onsdag den 16. november 2011

Det er til dig, mor!

I Mads' børnehave har de et værksted hvor børnene gerne må bruge sav og hammer. Det er en at favoritbeskæftigelserne for Mads i øjeblikket. Der bliver "lavet" træstykker med savemærker og søm i lange baner (tror vi snart vi har brænde til hele vinteren...hvis altså lige vi havde haft brændeovn!).

Den anden dag var vi kommet ud i bilen da han kommer i tanke om, at vi skal huske noget, noget han har lavet til mig! Nå, ud med begge unger og ind i børnehaven igen. Derinde lå (endnu) et træstykke (til samlingen) - denne gang en til piger, som han udtrykte det, "fint" pyntet med plastikblomster...

Utrolig så tidligt de bliver bevidste om hvad der er pige og drengeting...!

I går, da han fik lov at se tv imens Jacob var i bad kom der reklamer for legetøj (...det er jo snart jul!).
Lige da jeg kommer ned i stuen kommer der en reklame for en dukke, der selv kan kravle. Mads siger: "moar, jeg ved godt at det er pigelegetøj, jeg ved det altså godt - men sådan en ønsker jeg mig altså!". (Kan ikke huske at vi har sagt til ham at dukker er pigelegetøj). For sjovt siger jeg til ham, at vi da har en baby, Jacob, som han gerne må lege med, hvortil han siger: "jamen mor, det er jo bare Jacob! Han er ikke sjov!" (hvor blev søskendekærligheden lige af?).
Bagefter kommer der en reklame for Hanny Manny og hans talende værktøj: "ej, mor - det var det jeg ønskede mig!!! Det er sejt, det er for drenge!!!" det passer måske også bedre til min lille handy mand - selvom det (heldigvis?) ikke kan bruges til at lave flere af disse:

...nu vil jeg nyde min fridag og prøve hvordan det er, at nå at drikke kaffen i koppen inden den bliver kold (begge unger og manden er nemlig raske og afsted i dag) - ha' en god onsdag ;o)

5 kommentarer:

 1. Der er ikke noget som de smås kærlighedserklæringer gennem gaver de selv har lavet :-) Men det kræver lidt plads ;-)

  SvarSlet
 2. Kender godt til de små træ mænd, min den lille er heldigvis mere til at lave ting til sig selv, træskyder i alle udgaver ;o)

  Nyd din fridag rigtig meget :o)

  SvarSlet
 3. Mette > du har helt ret :o)

  FamilienG > sådan en periode har vi også haft i sommers, men nu satser han åbenbart på kunst til moderen ;o) Tak - det er nu skønt med sådan en dag helt uden planer (selvom jeg nu har massere af idéer til hvad jeg gerne vil nå).

  Danagonia > ja, der var da tanke bag ;o)

  SvarSlet
 4. De børn siger altså de fedeste ting :-)
  Sød er han da... hi ..hi...

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...