torsdag den 3. november 2011

Mellemørebetændelse, øjenbetændelse, feber, hoste, snot...

Tjek, tjek, tjek, tjek, tjek!

Ja, Jacob har "taget" det hele til sig, så I dag har han og jeg været hjemme. Tanken om en dag alene hjemme med ham ville før have ledt tankerne tilbage til min barsel (...suk!), men sådan en dag var der desværre ikke udsigt til.
Hosten kombineret med ørene betød nemlig minus sammenhængende søvn til Jacob og os fra kl. 23 (det var først der han blev syg).
I løbet af dagen er det (desværre) heller ikke rigtig lykkes at få ham til at sove godt (mere en 30 min. ad gangen), så det var en MEGET træt dreng, der kom i seng her til aften. Der er kun kommet et par piv fra værelset siden han blev lagt, håber det er et godt tegn. I morgen er det Troels, der bliver hjemme, men jeg er så dårlig til at vende mig og sove videre selvom Troels jo godt kan klare det...

Da Jacob sov (de 30 min.) nåede jeg lige at lave lidt julepynt. Træerne matcher mit juletræstæppe (jeg har brugt et broderimønster fra samme serie) bare lavet i hama-perler og forsynet med en "juletræsfod".
Synes eksperimentet lykkes og tænker at de kunne være søde som bordpynt til julens fester...(selvfølgelig i selskab af flere).

7 kommentarer:

 1. Fine juletræer Pia, de skal nok pynte på julebordet :o)
  RIGTIG god bedring med bettemand. Øv hvor synd for ham (og Jer ;o))

  SvarSlet
 2. De er blevet rigtig fine de juletræer...
  Og øv stakkels Jacob, det er bare ikke sjovt med mellemørebetændelse, og da slet ikke med hoste og snot og hvad ved jeg oveni :o(
  Håber han sover bedre i nat, så han er friskere i morgen :o)

  :o) Karina

  SvarSlet
 3. God bedring med Jacob, det lyder ikke sjovt!
  Fine træer:-)

  SvarSlet
 4. Nu må den sygdom da godt snart forlade Jeres matrikel!!!!
  Sender masser af helbredende energi imod Jer søde :)
  Tænker også at uha når Emil nu starter i dp om han så hiver en masse baciller med sig hjem :(
  Håber at det har båret frugt at han er blevet hevet med rundt både i børnehave og skole og dermed er blevet udsat for mange små fingre :)
  Man skal jo heller ikke tage sorgerne på forskud vel!!
  Mange knus fra Libbie

  SvarSlet
 5. Øv det er træls at være syg. Især når man er en lille purk. God bedring til ham. Flotte juletræer.

  SvarSlet
 6. Årh god bedring herfra. Det stakkels lille pus - håber at det ikke er så slem en omgang!

  Og kender godt det med ikke at kunne vende sig om på den anden side - sådan har jeg det også. Så det ender altid med at jeg tager over igen :-)

  SvarSlet
 7. Pernille > tak, han har heldigvis haft det bedre i dag, så håber weekenden gør ham godt ;o)

  Karina > ja, vi har det med at være "heldige" :o(

  Linsens > tak :o)

  Libbie > ja, synes også vi har taget vores del (og så er det langt fra alt jeg har kommenteret her!). Synes også Jacob har været "udsat" mens jeg gik hjemme, men det har desværre ikke hjulpet - håber det kommer til at gå bedre med Emil :o)

  Danagonia > tak :o)

  Sarah > ja, sådan ender det også altid her, måske også fordi det er mig der håndterer søvnmangel bedst. Heldigvis var han også kun vågen en gang i nat(!?!). Der har også været fremgang i løbet af dagen, dog stadig noget fra toppen. Krydser fingre for at han er klar til mandag... ;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...