søndag den 6. november 2011

Nye bukser til Jacob igen

Endnu et par bukser til Jacob har set dagens lys. Denne gang i grønt bomuld med foer og lommer af bomuldsflonel pinocchio tryk - dejlige varme :o)

Denne gang er bukserne lavet uden elastik i benene. Manden kan nemlig huske det som værende rigtig irriterende fra da han var barn(?). Så på hans opfordring er de altså lavet uden elastik denne gang... (har dog ikke syet helt til, hvis det ikke virker rigtigt når modellen vågner og er klar til fitting)...og så har jeg gang i et par smækbukser i denimstof - tror de bliver rigtig fine. Glæder mig allerede til de er færdige.

8 kommentarer:

 1. De er bare skønne i den grønne farve! og de fine detaljer gør dem jo bare ekstra fine!! :-) er spændt på at se det andet par du arbejder på....

  SvarSlet
 2. Tak, ja "min" (den jeg har bytte med min mor) symaskine og jeg er blevet helt gode venner - synes lige pludselig jeg er ved at have støvet symaskinekørekortet af igen...og har fundet ud af at varme bukser (bukser med foer) er svære at finde til slanke Jacob. Det er en nødvendighed, der er nemlig ikke gulvvarme i hele vuggestuen - og Jacob er i HELE vuggestuen. Gider ikke mere sygdom :o(

  SvarSlet
 3. Åh, hvor er de bare skønne..jeg er helt vild med sammensætningen af pinocchio-printet og den grønne farve :)

  SvarSlet
 4. Ihh hvor er de fine...! vil du dele mønstret?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, mener det var minikreas posebuks, med påsyet lomme, dog lavet smal i pasform. Men nu findes der vist en smalmodel i deres sortiment ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...