mandag den 7. november 2011

Smækbukser og pakkekalender

Nåede (næsten) det sidste på Jacobs nye smækbukser i går (mangler trykknapperne, derfor sikkerhedsnåle på billedet). Af et første forsøg blev de ok. Buksebenene er dog en 3-4 cm for lange :o(. Når tiden bliver til det planlægger jeg derfor at forkorte dem og fjerne det grønne bølgebånd - tror de bliver rigtig fine (og mere drengede) ved ændringen.

Og så har jeg også meldt mig til en pakkekalender her i Blogland (hos unikarina), tror det bliver rigtig hyggeligt! Du kan måske også nå at være med?...klik på billedet i venstre side...

Men her får I lige et billede af de (næsten) færdige smækbukser.
De er syet i tykt denim med grønt kantbånd (det drillede noget...!). På lommen lavede jeg et hjerte (korssting i fri hånd) i limegrøn:

7 kommentarer:

 1. Ihhh hvor er de os bare blevet fine!! Du er sku sej til at sy de bukser!!!

  SvarSlet
 2. Super flotte, jeg er også igang med et par. Så nu vil jeg lukke computeren og få dem lavet færdige;-)

  SvarSlet
 3. Wow hvor er de fine og fed detalje med korssting på lommen ;o)

  SvarSlet
 4. Pia de er bare super lækre!!
  Åh jeg skal også i gang med lidt flere bukser til Emil. Han slider dem bare rigtig meget og når hverdagen kommer i gang er det jo ikke sikkert jeg når at sætte en maskine over hver dag :)

  SvarSlet
 5. Frk. Munk > tak, hvor er du sød :o)

  Linsens > så godt dit fine mønsterpapir - og glæder mig til at se resultatet :o).

  PisserendensPippi > tak. Ja, synes også det blev en fin detalje, tror ikk det er sidste gang jeg leger med det :o)

  Libbie > du må i gang igen. Jeg har ogå planer om at udvide buskebeholdningen yderligere. De mangler nemlig begge bukser med foer nu her til vinter. Men du har ret, det e sikkert klogest at gøre det nu inden arbejdet kalder. Har også planer om at tage en fridag fra job til syprojekter i slutningen af november. ;o)

  SvarSlet
 6. Hej Pia!

  Hvor er de bare fede! Kan nu godt lide det grønne kantbånd forneden, kan man ikke lave oplæg og ri det fast, sådan at man nemt kan forlænge dem, når han vokser eller ser det dumt ud tror du? Skulle lige til at foreslå elastik, men så så jeg at det duer ikke hos sig :))
  forresten hvis du bare vil have lidt a nissestoffet, så sig til. Når jeg har klippet nederdelen kan jeg nok godt undvære noget :) Jeg har netop lige syet en slange ligesom din til Noah i fødselsdagsgave, de er så fine. Din er rigtig god i farverne!
  :) Mette

  SvarSlet
 7. Tak, Mette. Tror det ender med et lille oplæg - tak for rådet.

  Ja, slangerne er altså søde på et børneværelse ;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...