fredag den 18. november 2011

Bang...det smager lidt af jul

Lige nu skulle jeg egentlig have gjort mig klar til årets første julefrokost - men jeg har opgivet kampen, ikke engang den bedste krigsmaling ville kunne klare opgaven i dag!!!

Årsag et stk. sprængt trommehinde ved storebror i nat...øv, øv, øv. Ved sidste besøg ved ørelægen troede han og vi ellers at Mads havde vundet kampen og at han var vokset fra det... Desværre var/er det ikke tilfældet :o(. Så min nat blev tilbragt med en dreng, der var bange og ked af det = ingen søvn fra 1-5... (årsag endnu en mellemørebetændelse = sprængt trommehinde).

Derfor er julefrokosten altså fravalgt denne gang. Dels ville jeg nok falde i søvn sammen med det første glas rødvin, dels kan jeg ikke klare tanken om en weekend i total søvnunderskud... (= uoplagt mor = umulige drenge).

Min mor sprang til (endnu engang) så vi kunne få kabalen til at gå op i dag. Mads har heldigvis haft en rigtig hyggelig dag med mormor, hvor de har leget med biler, brio og lavet perleplader - og så kom Olde også forbi med smagsprøver fra hendes første portion brunkager i år. Min mormor laver de bedste brunkager, jeg nogensinde har smagt. De er papirstynde skåret ud (øver mig stadig på at lærer "kunsten") og så smager de altså himmelsk. Heldigvis var der gemt smagsprøver til mor og lillebror - og far, hvis han snart kommer hjem ;o).

God weekend (krydser fingre for at vores bliver god - nu er øredråberne i hvert fald hentet på apoteket)

4 kommentarer:

 1. Øv for en nat! Og øv at du ikke kunne komme ud og få et glas rødvin - guderne skal vide at det er tiltrængt med små krudtugler hehe. Krydser fingre for i får jer en god weekend trods sprængte trommehinder...!

  SvarSlet
 2. Ja...desværre ikke meget bedre i nat :o(. Ja, kunne godt have brugt det, men hvorfor er det lige at dagen-derpå er meget værre efter man har fået børn!?! Måtte revanche senere ;o)

  SvarSlet
 3. Hvor er det altså bare synd for jer!! Håber weekenden bliver bedre! Og ja, dagen derpå slår alt alt for hårdt efter man har fået børn - men man er alligevel nødt til at unde sig selv det ind imellem ( kræver dog lidt mere overskud og ingen syge børn, så forstår godt dit fravalg!) Knus herfra!
  Ps. Blev lige pludselig så brunkagelysten ;)

  SvarSlet
 4. Tak - du har helt ret! :o)

  De første hjemmebagte hvert år er nu også ekstra gode ;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...