tirsdag den 16. august 2011

"malerhjerne"

Er endelig kommet i gang med nogle af de projekter, der egentlig var tiltænkt sommerferien (det er det der med tanker og handling der ikke rigtig er ens herhjemme).Er sikker på at resultatet bliver godt (hvis) NÅR de en gang bliver færdige. Specielt er jeg noget spændt på "kassen", da jeg har planer med den, som jeg tror kommer til at virke rigtig godt.

Men nu er det snart ved at være tid til at hente drengene hjem fra vuggestue/børnehave (mon ikke lillebror er stået op af eftermiddagsluren snart?). Det er nu utroligt, så meget man kan nå med et par børnefri timer ;o). Egentlig burde jeg jo nok have klaret de halvfærdige projekter jeg har ved symaskinen, eller få det til at se pænt ud derinde igen....


men nu var vejret til udearbejde ;o). Rod løber vel heller ingen steder...og projekterne kan jeg måske nå i aften, når der er ro... (der er den igen, den med tanker og handling...men man har jo lov at håbe at "de" en dag "mødes").

Ha' en go' eftermiddag/aften :o)

Ps. Et fif til maling på fingrene - engangs skumvaskeklude og sæbe...det virker!!! :o)

5 kommentarer:

 1. Hvor jeg misunder dig dine nye arbejdstider....

  SvarSlet
 2. Herligt med nogle timer til at få noget lavet.

  Jeg plejer at spraymale mine sættekasser, da jeg ikke orker at skulle ned i alle de hjørner. Det fungerer rigtig godt - og ingen maling på fingerne, men tak for tippet. Jeg får jo nok behov for det en anden gang.

  SvarSlet
 3. Libbie > de er også skønne!! Bli'r virkelig værdsat.

  Rie > øhhh, min er også spraymalet, men gule fingre alligevel..det må ha' været vinden. Ej, jeg KAN ikke komme i nærheden af noget der ligner maling uden at have det over alt ;o). Det bli'r jeg altid drillet lidt med...specielt af min morfar der er gl. malermester!

  SvarSlet
 4. Hvor dejligt at få lidt tid på egen hånd :-) Sikken skøn farve! Og så pyt med rodet.....

  SvarSlet
 5. Ja, det er dejligt når det lykkes og ja, så må rod være rod ;o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...