torsdag den 25. august 2011

Tjek! Tjek!

Kan strege to af punkterne fra listen og manden har over taget projekt færdigmaling af skur + døre og vinduer på huset...skønt!!! ;o)

Her dagens afslutninger:


Kan rigtig godt lide tapet (vintage tapet i hessian look) og dymo sammen på æskerne, tror også de to skal "lege" sammen på nogle billeder...ups, det var da ikke et projekt mere, vel? ;o)

4 kommentarer:

 1. Skønt at du har fået afsluttet et par projektet - og måske fået et nyt til ;-) Man skulle jo nødigt kede sig..... God aften!

  SvarSlet
 2. Det er nemlig det ;o). Go' weekend ;o)

  SvarSlet
 3. Hvor er det nogle fede hagesmække, Rasmus Klump stof er så cool! Jeg er vild med dymoen, har også lige bestilt en, det er bare så retro med det der prægede tekst :)

  SvarSlet
 4. Tak - de er dejlige praktiske (lange/vådliggerlagen på bagsiden). Ja, Kunne ikke stå for det...storebror var næsten helt fornærmet over at der ikke var noget til ham, så må hellere få lavet en børnehavetaske til ham med Rasmus Klump. Synes det er helt rart at der er andet end Spiderman der kan bruges - det stof med ham "taler" bare ikke rigtig til mig ;o).

  Ja, der er et eller andet over den gamle dymotekst ;o). Desværre har jeg ikke kunne finde den "rigtige" matte tape (som den jeg husker), i dag er den blank...

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...