mandag den 22. august 2011

Nye øreringe :o) ...og uventede udgifter :o(

I går, mens Jacob sov, Mads havde naboen på besøg og manden malede skur, nød jeg lidt (tiltrængt) alene/kreatid. Her er et af resultaterne:


Et par sorte stjerne øreringe. Derudover fik jeg klippet lidt til fremtidens kreaprojekter...dejligt ;o)

I går eftermiddag var vi på barselsbesøg...havde helt glemt hvor små nyfødte babyer er!!! Lige pludselig blev Jacob så stor! Mads havde glædet meget til at skulle se sin nye fætter, som tilmed får samme navn som en af kammeraterne fra børnehaven: Simon. På vej der ud lyder det fra Mads: "moar, jeg har savnet, Simon". Mig: "Jamen Mads, du har jo ikke mødt ham endnu...". Mads: "nej, netop mor! Det er jo derfor jeg har savnet ham!". Det er vist logik for en 4-årig...!

Det var ellers lykkes mig at overtale manden til denne puf fra BoConcept (dog med andet betræk):

Billederne er lånt fra BoConcepts hjemmeside


Men hvad sker så? Jo, vores tørretumbler står af! Øv, øv, øv...synes ikke vi kan klare os uden, så en gæsteseng blev det ikke til i denne omgang :o(. I stedet skal vi nu ha' fundet en ny. Den vi havde før var en kondens, men jeg har aldrig været 100% tilfreds. Ved ikke om det skyldes at det er en kondens og ikke en med aftræ,k eller om det skyldes mærket. Hælder mest til en med aftræk (selvom det betyder et hul i væggen). Jeg tror aftræk er bedre for indeklimaet...men ved ikke så meget om tørretumblere - interessen er der nu heller ikke ;o). Har du tørretumbler, er der en du kan anbefale???

5 kommentarer:

 1. Dejlig kommentar fra en 4-årig.

  Surt at skulle bruge penge på en ny tørretumbler, når man hellere vil have noget andet. Jeg ville dog for alt i verden ikke undvære min. Den er med aftræk og helt super. Det er en Simens - tysk kram, men ikke i den billige ende.

  Jeg vil til enhver tid vælge en aftrækstumbler, da de er hurtigere, billigere i strøm og skal man ikke stadig tømme en beholder på kondenstumblerne??

  SvarSlet
 2. Jeg ville heller ikke undvære min tørretumbler, selvom at jeg ikke bruger den til tøj....men håndklæderne bliver altså bare mere bløde efter en tur derinde i varmen.

  Jeg ville til enhver tid også vælge en med aftræk, synes de der kondens har tendens til at lugte lidt grimt....

  Min er en gammel Blomberg som stod i det første hus jeg i sin tid havde. Den er super god, måske ikke så køn, men havde vi penge nok ville jeg uden tvivl vælge en Miele :)
  kh Libbie

  SvarSlet
 3. Øreringene er super fine!

  Jeg kan heller ikke undvære min tumbler, men bruger den som Libbie mest til håndklæder og andet småt. Vi købte ny for et halvt år siden, en Siemens, som godt nok er kondens, men fungerer super godt. Men den kostede vist også en pæn slat...

  SvarSlet
 4. Ej hvor surt at pengene må gå til tørretumbler i stedet for nyt møbel.. :o(
  Jeg har det lige sådan når bilen skal undervognsbehandles osv. Det er bare nogle sure penge men en nødvendighed..

  SvarSlet
 5. Rie > jo, den skal tømmes efter hver gang. Har fået Siemens forslået af flere kollegaer også, så mon ikke den ender med sådan en. Og ja aftræk nok også (selvom det kræver et hul i muren), men med to drenge, der har lidt astma tror jeg også det er bedst for dem. Den vi har er en Blomberg a+ og den holdte kun 4-5 år, så det var e dårlig investering, ofre gerne lidt mere denne gang og får en der holder og dur.

  Libbie > vores er en Blomberg, men måske d bare ikke kan lave kondens, tør nu alligevel ikke ta' chancen endnu en gang ;o). Vi bruger den også mest til håndklæder, lagner, senge tøj, strømper andre små ting min tålmodighed ikke rækker til at hænge på tørrestativ.

  Bebe > tror vi hopper på en Siemens (måske der er penge at spare ved et smut til Tyskland?). Men lidt godt er der da komme ud af det. Manden har fået støbt en ordentlig base til det sorte parplytørrestativ, der har stået ubrugt i skuret i et år...nu mangler vi bare sol og tørvejr indtil tørretumbleren er udskiftet ;o)

  Pernille > ja, det er som om man ikke rigtig får noget for de penge...ville meget hellere have været på en forlænget weekend til en storby :o(

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...