fredag den 5. august 2011

Slut på ferie - og nu venter hverdagen...sådan for alvor!
Så kom sidste feriedag og efter weekenden banker hverdagen for alvor på døren. Denne gang er det ikke blot ferieafløser i tre dage, nej nu er det alvor!!! Det var det år... Hvor blev det lige af? Jeg synes godt nok denne barsel er forsvundet SÅ hurtigt! De første 2-3 måneder står hen i koliktåge og resten er bare forsvundet. Men hvor har jeg nydt det! Det har været rigtig dejligt at kunne hente Mads fra børnehaven tidligt. Heldigvis har jeg fået en deltidsaftale på arbejdet...yes!!! :o). Det betyder at min arbejdstid ikke er 8-16 hver dag, nej tirsdag og fredag ender den allerede 13:30...skønt!

Jeg ved selvfølgelig godt, at jeg vil blive glad for at komme på arbejde igen (det gjorde jeg jo sidst), meeeen nogle gange kunne jeg godt drømme om at være hjemmegående husmor. Dem som kender mig IRL (i hvert fald via jobbet) ville tro det var løgn! Men efter vi har fået børn er mine ambitioner ændret. Inden vi fik Mads påbegyndte jeg min HD og færdiggjorde den efter min første barsel. Motivationen for at begynde var muligheden for flere udfordringer på job og at "gøre karriere". Mine ønsker på det område har stået stand by side Mads kom til verden 1. december 2006... Mine forældre har altid opdraget min bror og jeg til at færdiggøre hvad vi begynder på, så selvfølgelig skulle HD'en da færdiggøres, nu var motivationen dog mere muligheden for at kunne gå på deltid uden af skulle foretage fravalg økonomisk, af den årsag... :o)

Men i dag er også slutningen på en rigtig dejlig sommerhusferie. Hvor heldig kan man være??? I dag er første dag sommervejret har svigtet lidt (og det ser faktisk ud til at det klarer op nu). Manden og drengene tog hjem efter frokost, så nu har jeg gjort hytten ren i fred og ro...og se hvilken retro-støvsuger drengenes Olde har:


Hatten af for Nilfisk! Den virker, trods alderen, faktisk bedre en den nye (kraftige) vi har derhjemme.

Huset er klar til aflevering og jeg sidder og venter på afhentning og nyder duftene af/fra min barndoms somre:

Go' weekend! :o)

8 kommentarer:

 1. Skøn ferie og forstår godt du sukker efter året der gik! tiden flyver bare afsted :)

  SvarSlet
 2. Ja og nu venter en weekend forude med vasketøj. Utroligt så meget vi har kunne nå at bruge på en uge ;o). Det er helt vildt synes jeg. Synes ikke det gik så hurtigt da vi bare var to, men måske var de årlige forandringer heller ikke så tydelige på os som de er på Mads og Jacob ;o)

  SvarSlet
 3. Åh jeg kender jo alt for godt den følelse du må have i maven lige nu, det er så vildt at tiden går så hurtigt. Jeg ser stadig på Merle mange gange og tænker, at hun da er alt for lille til bare at blive overladt i vuggestue 8 timer om dagen, suk, tror aldrig den dårlige samvittighed forsvinder. Er så glad på dine vegne for at du har fået deltid, forhåbentlig giver det en god work/life balance! Når man nu tænker tilbage på barslen så synes jeg også at det til tider har være pisse hårdt, så det er mærkeligt hvorfor man lige pludselig kan få lyst til at gå hjemme, for den følelse kender jeg også - det ville nok i virkeligheden ikke gå i længden :o)
  Jeg håber at du får en super god start og at job-gejsten hurtigt melder sin ankomst :o) Rigtig god weekend! Knus Lisbeth

  SvarSlet
 4. Jeg er også snart tilbage på job efter min 3. barsel - og denne gang er jeg slet ikke klar. Hvor jeg de andre to gange bare har skullet tilbage hurtigst muligt, så er det nu med vemod, at jeg sender Conrad afsted i vuggestue og tanken om 30 timer + transport (jeg har nemlig også fået deltidsaftale) er ikke spændende.

  Jeg tror faktisk at vi laver noget af det samme, når vi er på job.

  SvarSlet
 5. Lisbeth > ej, du har nok helt ret ;o). Og nej, den dårlige samvittighed forsvinder desværre aldrig helt. Har den stadig med Mads, selvom han er blevet passet i snart 4 år. Men det er jo også godt for de små at komme ud og træne det sociale og Jacob elsker at være i vuggestuen ( har endnu ikke grædt en eneste gang han er blevet afleveret, det er jo et godt tegn... ). Go' weekend. Knus Pia

  Fr. Høll > Tror vi bli'r rigtige glade for den deltid :o). Tror det med at gerne ville gå hjemme lidt endnu hænger sammen med at det er sidste gang (min mand har desværre sagt stop ved to).

  Det kan da godt være? Er du også erhvervsrådgiver? Der er ikke så mange af os de "kedelige" bankfolk her i blogland ;o).

  God weekend. Håber ikke du skal snakke om giraffer hele tiden ;o).

  Knus Pia

  SvarSlet
 6. Jeg er nødt til at have deltid, da vi er helt afhængige af, at jeg både afleverer og henter ungerne - og det harmonerer bare ikke med 37 timer, 5 timers transport og så institutionernes åbningstider.

  Ja, jeg er også erhvervsrådgiver - eller var, for når jeg kommer retur skal jeg ikke have direkte kundeansvar, men sidder med mere analytiske opgaver, så jeg kan bruge min uddannelse mere. Det glæder jeg mig meget til. Jeg følte, at all min teori gled længere og længere væk.

  SvarSlet
 7. Rie > Ja, så laver vi jo det samme...sjovt ;o) Nej det er svært at få til at hænge sammen. Her er det også mig da henter og bringer oftest. Har transport til på mellem 15-30 minutter (afhængig af trafik), men synes det er synd, hvis mine børn altid er de sidste der bli'r hentet...hvorfor er det altid sådan med bank-børn? I vores institution er det i hver fald dem, der er der sidst...

  SvarSlet
 8. Hos os er det også "bank-børn", der bliver hentet sidst. Men det er heldigvis slut nu, når jeg får deltid.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...