tirsdag den 23. august 2011

Må man godt lege med maden?

Ja, det må man godt! I hvert fald er det det jeg har gjort klar til...hjemmelavet fondant:
Det var slet ikke så svært, som jeg havde frygtet. Opskriften fandt jeg lige her. Til Jacobs fødselsdag vil jeg nemlig forsøge mig med Cupcakes pyntning uden Julias vejledning, håber de bliver lige så fine som sidst.
Jeg bliver nok nødt til at anskaffe mig nogle flere pastafarver, men nu har jeg da en lille måneds tid til at øve i.

Jeg har også fået lavet lidt af pynten til fødselsdagen (tænkt til Jacobs værelses vindue). Den var dejlig hurtig at lave, da flagene er lavet i filt og derfor blot skal klippes og syes sammen :o)

(billedet drillede, så nu får I det altså på siden...)

Ha' en dejlig eftermiddag og aften. Nu vil jeg få gjort klar til at hente de to små hjem fra vuggestue/børnehave ;o)

5 kommentarer:

 1. Jeg har aldrig prøvet det med fondant og cupcakes, men bliver snart nødt til det for det kribler helt i fingrene når jeg læser dit indlæg, glæder mig til at se resultaterne :o) Og meget fin flagranke - god idé at bruge filt! OGså god aften til dig :o)

  SvarSlet
 2. Så langt er jeg altså heller ikke kommet i mine cupcakes-udfoldelser - bliver spændende at se dine resultater! Og super idé med filten!
  Kh Bebe

  SvarSlet
 3. Lisbeth > det er faktisk også rigtig hyggeligt, lidt ligesom at lege med ler ;o). Er slet ikke færdig med at lege med filt, det er dejlig nemt og hurtigt. Kh. Pia

  Bebe > det glæder jeg mig også til! Tak. Kh. Pia

  SvarSlet
 4. Det skal nok blive nogle fine cupcakes :o) Er selv i den grad grebet af fondant, og er nu også ved at blive grebet af krea-feberen.

  SvarSlet
 5. Det håbe jeg ;o). Din fondant var super nem at lave..glæder mig til at arbejde med den. Har også allerede investeret i flere pastafarver og udstikkere...

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...